Az almákból kivágtam a magházat, a helyét megtöltöttem rétegesen egy kis mazsolával, mandulával, rá egy kis mézet csorgattam, aztán jött egy kis darabka vaj, végül megszórtam pici vaníliás cukorral. Fél óráig sütöttem, ez idő alatt finom pihe-puhák lettek.
Egy kis vaníliás szósszal leöntve (de nélküle is) nagyon finom téli estéken. Szerintem.
Nagyon jól néz ki! Nyami! Mi nyáron grillezünk almát, fahéjjas cukorral töltjük meg a magházat.
ReplyDeleteTényleg, a fahéj is jól illik az almához...
ReplyDeleteMi dióval is szoktuk, úgy is nagyon finom:)
ReplyDeleteVagy valamilyen savanykás (ribizli, megy) lekvárral, vagy marcipánnal. Meghoztad a kedvem, ma sült alma lesz. :)
ReplyDeleteen is akarok sult almat.. :( na talan holnap lesz ido ra
ReplyDeleteJo otlet ,kosz
ReplyDeleteSzívesen. :)
ReplyDelete