Tuesday, January 6, 2015

Tekintő.*


- elolvastam 25 könyvet - életemben először meghívókat készítettem a saját születésnapomra - ültettem néhány rózsát - vizsgáztam, vizsgázgattam - szétküldtem harmincvalamennyi önéletrajzot - találtam állást - megalapítottam a made with love-ot - egyszer talán nyereséges lesz - Olympus-ról Canon-ra váltottam - elvesztettem egy könyvtári könyvet - étterembe hívtam a családomat az első fizetésemből - piknikeztem a Duna partján - málnát, áfonyát, szedret és bodzát szedtem az erdőben - voltam Provence-ban és Prágában - írtam 102 bejegyzést - részt vettem szinte minden kóruspróbán, imacsoportos alkalmon: számomra ez az igazi siker - néhány új ismerős, néhány régi barát - színek, stílus: fekete-piros-kék, kedvesen zárkózott - kicsit több bölcsesség, kicsit több bátorság: ez is siker - ötödik éve írtam jól-rosszul, köszönetképpen adventi kalendáriumot - kevesebb konfliktuskerülés: több könny, több kiborulás, több leborulás, összeborulás, nagyobb mélysége bennem az életnek, halálnak - szilveszterre rakétákat vettem a kicsi lányomnak (ehhez ő ragaszkodik, hogy ideírjam...)

* tudok egy kis falut, benne egy le-fel kanyargó kis utat, melynek legmagasabb pontját úgy hívják, hogy Tekintő. Ez itt most a (vissza)Tekintő.

9 comments:

Piroska said...

De szép! Büszke lehetsz magadra! és én is az vagyok, hogy van egy ilyen "ismerősöm" akivel igaz, hogy soha nem találkoztam, de ha az Úr is úgy akarja, majd valamikor egyszer, hátha keresztezi útunk egymást!

Köszönöm ezt az őszinte visszatekintőt!

Piroska said...

Ez ugy- e a parkoló, ahol az autódat hagyod, amikor munkába mész? Csak egy mostani, téli fotó! A másik, amit régebb mutatták, az őszi kép volt :)

márta said...

Ja, tegnap megkezdődött a munka, de ma megint szabadnap mindenkinek...

L. M. Zsuzsi said...

Gazdag éved volt Márta! Erre az újra is sok nagyszerű feladatot és fejlődést és örömet kívánok neked!

iri said...

:)

Klaudia said...

Szép tartalmas éved volt.
A rakéta a legfontosabb. :) Bence fiam is csak a tűzijátékot mesélte el az iskolában az ünnepekből.

Eszter said...

Úgy látom, ez egy nagyon szép év volt. :) Boldog 2015-öt kívánok!

Katalin said...

:)**

Gyöngyi said...

Márti, szerintem ez nagyon szép "visszatekintő", sok tevékenységgel, és most újból látom amit már tudtam, hogy nagyszerű vagy! Áldott évet nektek!