Thursday, September 10, 2009

Igazából

nehezemre esik néha bármit is ideírni, sőt az írás nem is nagyon megy, de (jobb vagy rosszabb minőségű) képekben soha nem szenvedek hiányt, és azért úgy is sok mindent el lehet mondani. Például azt, hogy milyen jó is nekünk felnőtteknek, hogy vannak gyerekek. A mieink vagy a másoké, de vannak. Beszivárognak a lakásba "Milyen jó illat van itt, Fráu Prodan! " :), felkiáltással...( éppen frissen sült a szilvás pite)... és elkérik a fonalas kosaramat, mert sárkányt akarnak fabrikálni maguknak. És nem ülnek meg egyhelyben, hogy ne legyen elmosódott a kép. :)


És az sem fog soha kiderülni, ugyan hogyan került az ágyamra ez kis kő és fagyűjtemény. :)


És milyen jó, hogy mindig van szerteszéjjel építőkocka és sárga, kopott focilabda...


...meg vidám, színes zoknik a szárítón.


És még az is olyan nagyon jó, hogy az én csálén horgolt teázóskészletem nem csak dísz, hanem mindenféle kislányok elmélyült játékának a kelléke.



Szóval nem is tudom...csak körülnézek, és mindenütt ott van a nyomuk, és létezhetetlen rendet tartani tőlük, és csak úgy ledobálják az iskolástáskájukat, és állandóan fagyiért könyörögnek, és milyen egyensúlytalan is lenne ez a világ, ha nem éppen így lenne.

15 comments:

Monika said...

Ez olyan kedves bejegyzés volt!!!!:)
Élveztem a képeket,a szöveget!:)

marika said...

köszi a képeket!Ügyesen megfogalmaztad!:)))

zafiram said...

Pont ma reggel merengtem én is azon, hogy mennyivel gazdagabbak vagyunk velük és én mennyire szeretem a "gyerekes" dolgokat: bohóckodásokat, gesztusokat, nagyos beszédeket, szóval mindent!

iri said...

Mint mindig,de nehogy lemondj az irasrol meg a kepekrol,ne fossz meg minket az elvezettol!Frau Prodan.Please!

natikrisz said...

Tudd meg, hogy én napközben többször is betérek a blogodra, Frau Prodán-féle frissensült illatra, -tól feltöltődni egy kicsit.

Nehogy abbahagyd az írást! (Ez fenyegetés :D).

BKata said...

Ez olyan igazi, rózsaszín blogos bejegyzés volt:-) Nekem egyébként hiányzik a rózsaszínség...

Anonymous said...

Igazad van :) Nem is értem, miért bosszankodok folyton ;)

Viki said...

Szerintem pedig nagyon megy Neked az írás is!:)

márta said...

Nagyon köszönöm ezt a sok hozzá(m)szólást. Egyrészt nem számítottam rá, másrészt igazán jól esik, harmadrészt nem szándékozok semmit abbahagyni, csak megállapítottam hangosan, ami eszembe jutott,negyedrészt még egyszer köszi. Frau P. :)

L. M. Zsuzsi said...

Kedves Márta, én most elsírtam magam... Annyiszor csak a bosszúságot látom Bennük, miattuk, kimerültségemben... de Neked van igazad! Köszönöm ezt a boldog bejegyzést!

kastanie said...

Ahányszor ide benézek, felüdülök a képeidtől, lányaidtól,az írásodtól. Kösz!
(nem akarom minden alkalommal megírni, de hihetetlenül bájosak ezek a lányok!)

Babi néni said...

És ez fiúkkal is így van. :o)

Utálom, amikor oviban/isiben vannak, amikor elköltöznek az egyetem miatt és hirtelen csend lesz, mert a háttérzajból hiányzik egy-egy hang. *szipp*.

Rena said...

Ugye jól értem, hogy voltaképpen a rendetlenségről írtál :)

márta said...

Rena, neeem...:) Elég rossz kedvem volt tegnap, és akkor ott voltak ezek a gyerekek és a kupi, amit csináltak folyamatosan, és hirtelen olyan jó kedvem lett. :) Elővettem a gépet és megörökítettem a kis dolgaikat. Olyan ez is, mint az érem két oldala, nézhetem az egyiket is, de miért ne nézhetném néha a másikat is.:)

Klári B. said...

hát igen, miért ne nézze az ember lánya az érem szebbik oldalát. Én is alig várom már a holnap kezdődő ovit, mert már hiányoznak a gyerekek. :) Persze lesz munka is, de attól szép. Hálás lehetsz a gyermekeidért. :)