Sunday, February 21, 2010

14. Készíts családi fotót.

Én legalábbis megpróbáltam. Olyan ritkán vagyok rajta bármilyen képen, nem mintha hiányolnám. Ma csak a lányok vagyunk itthon. Felállítottam tehát az állványt, beállítottam a fényképezőgépet automatára, odahívtam a különböző intenzítású készséggel rendelkező gyerekeket, majd megpróbáltam - sikertelenül - nagyon bölcsen és kedvesen mosolyogni, íme a végeredmény. Ennyit arról, hogy mennyire könnyű egy több tagú családot állandóan harmóniában megtartani.




10 comments:

Kriszta said...

Nagyon szépek vagytok így együtt :)

Gál Edith said...

OLYAN SZÉPEK ÉS ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!

Betti said...

Nahát! :D

Végül csak sikerült. És hogyan is lehetne elvárni, hogy mindenkinek tetszedjen az ötlet, s hát nehéz a testvéreknek kiharcolni az ami nekik jár.
Milyen hosszú lett Enikő haja! És szépek vagytok! A képek ezt csak részben tudják visszaadni,úgyanis a modern fényképezőgépek sem elég okosak ahhoz, hogy azt a pillanatot örökítség meg amelyben épp úgy nézünk ki, ahogy nemtudomki szeretné.

Nálunk is egy évben talán egyszer sikerül családi fotót készíteni.

(Hosszú lettem, mert már harmadik napja páratlan vagyok, a gyerekek amikor körülüljük az asztalt azt mondják: milyen kevesen vagyunk!, ezért a sok beszéd.)

Kat said...

Szépek vagytok!:)

Mike Adina said...

Ez csodajó!

Puszedli said...

Remek lányok, remek képek! :)

Monika said...

Micsoda három kis hercegnő!!!!!Látszik,hogy nálatok is mind a három más természetű...neked is van egy kis vadcicád? Nekem van.
Jó látni őket az Anyukájukkal együtt!!!Szépek vagytok!!!!!

Salomé said...

Te rajtad sem latszik, hogy telik az ido. Csak igy tovabb. Adina

Klári B. said...

:)))

Angela said...

Mennyire egyformák vagytok!