Tuesday, March 4, 2008

Kíváncsi vagyok,

mások is úgy írnak-e blogot, hogy a post elején nem tudják, hogy mit is akarnak tulajdonképpen közölni a világgal? Mert én igen. Ma bepakoltam öt vagy hat dobozt, lehet, hogy többet is, de ki számolja? A postás mostanában minden nap hoz egy-egy számlát, de azt is, ki számolja? A gyerekekkel vért izzadunk ezzel az előretanulással, életemben ennyi kifogást, nyafogást még nem hallottam, és rájöttem, ez a korosztály még nem érti a komoly, felnőttes beszédet. Itt még nagyjából a megvesztegetés ( kislányom, ha megoldod még ezt a feladatot is, kapsz egy túrórudit!) és a fenyegetőzés működik, erre hadd ne mondjak példát, mert így is eléggé frusztrált vagyok.
Ami Putyint illeti :), hát ő már nem elnök, viszont jó előre bebiztosította magának a kormányfői posztot, kiszemelt utódján, Dmitrij Medvegyev-en keresztül, akit az orosz jónép most meg is választott elnökének. ( Te Dmitrij, ha megígéred, hogy engem választasz miniszterelnöknek, akkor én megválasztatlak téged elnöknek, jóóó? )Tehát szvsz a háttérből ugyancsak Putyin fog dirigálni, és végülis miért ne, ha ez így mindenkinek megfelel. Élelmesnek kell lenni a mai rohanó világban. :) És legalább az én putyinos címkém se fog kihalni.

11 comments:

Anonymous said...

szeretned ha a KSH kiveteles figyelemben reszesitene?
mert akkor igazi counter strike ele neznel :)

liv said...

Márti, most látom csak...remélem, nagyon fogjátok élvezni!
Én egyébként úgy blogolok, hogy megírom előre a fejemben és utána pötyögöm be, tehát pont ellenkezőleg...így kerek a (blogger)világ! :D

Anonymous said...

Én (is)mindig előre kigondolom, hogy mit fogok irni, még akkor is, ha (csak) kommentet irok. Ezt a kommentet is úgy irtam be, hogy előre kigondoltam, hogy azt fogom irni, hogy előre kigondoltam, hogy azt fogom irni, hogy előre kigondoltam...na mindegy.

Anonymous said...

Jaj, te Levi, mi lenne velünk nélküled??:)) ki vidítana fel az ilyen borongós, havas-esős napokon?:))

Anonymous said...

én is általában előre kigondolom... néha annyira, hogy nem lesz belőle semmi... így hát jó, hogy vagytok nekünk mártik, emik, és a többiek :)

Laszlo said...

Igen, Marta, vettuk eszre, hogy nem gondolod meg elore :P

En meg szoktam gondolni, mint Levi, a kommenteknel is...

Adona said...

en is megszoktam gondolni. az esetek tobbsegeben legalabbis...

márta said...

Miért hogy... mindenki más, aki nem én, az normális?! :))

Betti said...

én is ki szoktam gondolni legtöbbször.

katics said...

Én úgy blogolok, hogy fejben megírom, aztán leülök a gép elé és elszáll. Vagy papíron megírom, akkor nem száll el. Gépen sokszor nem tudok írni, csak bámulok :)

Anonymous said...

hogy en mennyit mokaztam amig vegigolvastam a hozzaszolasokat :))