Saturday, December 15, 2007

Megjavult a

kenyérsütőgép, de csak azért, mert észlelte, előkerült a garanciapapír, és amikor kiderült, még három hónapig garantálva is van, akkor hanyatt-homlok nekifogott kenyeret sütni. Így megy ez. És senkise mondja nekem, hogy véletlenül. Zsivány népségek ezek.
Amúgy persze hogy nem keltem fel csillagokat bámulni, ilyen hidegben, sötétben, és egyáltalán, tényleg jobb volt augusztusban művelni ezt, kifeküdni egy kis tüzecske mellé, és addig nézni az eget, míg már nem tudom, én vagyok fennt, s a csillagok lennt, vagy fordítva.
És nem kellett volna az este valami vulkános műsort hallgatnom a rádióban, mert egész éjjel vulkánosat álmodtam, sőt még Verne Aranyvulkánjába is belekeveredtem valahogy. Azért vagány lenne belekukkintani egy ilyen vulkán belsejébe.

5 comments:

SKata said...

Az én gépeim is pont ilyenek:)!Pontosan!
A lakás meg eltünteti a mindenféle fontos papírokat,aztán a lehető leghülyébb pillanatban köpi vissza:)!
Nem is értem:)!

márta said...

Szerintem a hiba valahol a mi készülékünkben van...:)

amilgade said...

Halihó!!

Én is próbálkoztam már kenyérsütéssel, de nem lett valami finom. Biztos a receptel van gondom...vagy nem? :-)

márta said...

Géppel próbáltad? Mert ahhoz nekünk adtak valami recepteket is, és én onnan választok, és tökjó.

Andi said...

Kepzeld nekem sikerult belenezni egy vulkan belsejebe (lehet miota megirtad ezt a posztot, azota neked is). A Vezuveba !! Nagyszeru elmeny volt, tudom ajanlani. Bar olyan nagy az atmeroje a kraternek, hogy teljesen a melyebe nem latsz bele, meg nem is mehetsz a krater szelehez teljesen, de azert szuper elmeny volt, ha Napoly kornyeken jarsz, semmikeppen se hagyd ki !!