Sunday, December 2, 2007

Most mondjátok meg,

miért hogy az emberek naponta n+1-szer úgy találnak rá a blogomra, hogy szomorú képet keresnek? Miért keres valaki szomorú képet? Én még soha nem kerestem szomorú képet. Vidámat se. Mondjuk azt értem, hogy n-1-szer úgy találnak rám, hogy bölcs és igaz mondásokat keresnek. Erről már írtam, azt hiszem, de a helyzet változatlan. Amit én keresek a google-ben, azt általában nem találom. Vagy nem jól, vagy nem jót keresek. C'est la vie. Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Ez a google is olyan, hogy azt keresi, amit beírok neki, és nem azt, amit én szeretnék amúgy. Biztos egy férfiember hozta létre.
Ma este a gyerekekkel megint eljátszottuk az anya elmondja húszszor, hogy mossunk fogat, mi meg fütyülünk rá, valamint a kérjük meg anyát, hogy hozzon harmadjára is nekünk vizet az ágyba c. népi játékokat. És ebadta drága kis gyermekei, hát nem megették egyszerre az adventi naptárukban levő kis csokikat? Illetve bocsánat, csak az Enikőét ették meg. Lesz ebből még sejhaj. Meg szép testvéri marakodások. Vagy veszek még egy naptárt.

9 comments:

Anonymous said...

meg kellene hallgattatni a lanyokkal Halasz Judit legujabb albumat :)
hatha megszivlelik a ne legyen tobbe testverhaborut ;)

márta said...

Ja persze.:) Micsoda naivítás! Hátha akkor nem kellene Sárának egy ronda karmolással az arcán holnap iskolába mennie... Én már leszámoltam az illuziókkal ezen a téren. :)

Laszlo said...

Érdekes, hogy én általában megtalálom, amit keresek a google-on.
Biztos férfiember hozta létre :)))
(a neveik: Larry Page és Sergej Brin)

Anonymous said...

Ezt peldaul lehetne ugy cimkezni, hogy 'csemegekukorica, google, anyai oromok, gyerekneveles, lanyok, bunyo, advent' .. a csemegekukorica persze csak egy otlet, most egyetlen szo sem jut eszembe arra, hogy "rovid, erdekes kulturalis hir, amire muszaj reagalni nekem is" (ugye ez volt a hogyan talalnak ra a blogodra.. mondjuk ez meg mindig nem olyan, mint amit a radioban hallasz.. tehat ez lehetne akar "sajat termesu csemegekukorica" is, vagy "csemegekukorica, blogompletyka", stb.) .. jo, ezek a megfogalmazasok az enyemek.. te mashogy cimkeznel.. de az "ot-hat szoban osszefoglalom, mirol is szoltam" cimkezes az valahogy igy nezne ki.. ha tampontot szeretnel.

Anonymous said...

A "csemegekukoricá"-t elkérhetem? Nagyon tetszik.

csillag said...

Márta a napokban várhatunk egy bejegyzést ami a csemegekukoricáról szól?:D

márta said...

Ha azokra a sárga bigyókra gondolsz, biztos nem, de ha Anon nem adja nekem a szó "copyright-ját", akkor átvitt értelemben sem.

Anonymous said...

Viheted, bar inkabb javasolnam, hogy talalj ki egy jobbat helyette:).

márta said...

Már azt hittem, könyörögnöm kell érte...:) Köszönöm.