Thursday, February 26, 2009

Anna egy


kis kosarat szeretett volna, de nem tehetek róla, hogy ez a kis kiöntőféleség lett belőle. Kicsit ilyen, kicsit olyan, de a miénk. Biztos más is csinált már ilyesmit, de én még nem láttam, és mostanában úgy vagyok vele, hogy nem is nézegetek másfelé, mert ha látok valami hasonlót, akkor akaratlanul is olyat akarok, tehát jobban szeretek aztán körülnézni, ha már én is megpróbáltam valamit megcsinálni. A lányaim nagyon örültek a kis edénykéknek, elképzelhető, hogy még készül hozzá néhány darab. Nem hiszem el, hogy mennyi mindent lehet horgolni...és hogy én ezt mennyire szeretem.

13 comments:

Anonymous said...

Álomjó cuccokat Komolyan mondom, tehetséges vagy ;)

Viki said...

most szórakozol velem?:) az előbb még csak a bögre, most már kancsó is!:)tényleg végleg besárgulok!;-) mennyi idő alatt készítesz el egy ilyen szépséget?

Betti said...

Gyönyörű!

BKata said...

Látom, nálatok is nagyon produktív légkört teremt a közös bezártság:-) Nekem ma elkészült a második sapkám:-) És rájöttem, hogy kell virágot horgolni! Gyönyörűek az edények, nagyon ügyes vagy, lassan szabadalmaztathatod a horgolt étkészletedet:-)

márta said...

Köszönöm. :)
Viki, ezek kis apróságok, úgy hogy hamar elkészülnek, kb. 15-20 perc egy darab.
Amúgy a gyerekeknek is sok jó ötletük van a kis teázókészlettel kapcsolatban, merthogy az lesz belőle. És bár elég jól tartja a formáját, talán jó lenne keményíteni őket, de nem tudom, lehet-e egyáltalán az ilyen gyapjúból készül dolgokat keményíteni...

Adona said...

hat te nagyon ugyes vagy!
es igazan tervbe vettem en is, hogy beszerzek magamnak tut meg fonalat - na nem, hogy utolerjelek, csak hogy kiprobaljam en is...

iri said...

igazan nagyon aranyos

Anonymous said...

nagyon ügyes vagy!Le a kalappal:)

Viki said...

ez ilyen gyors dolog??? most erőteljesen motiváltál!:)ez lenne a leghaladósabb hobbym!;-)

Anonymous said...

hú, de szépek!

márta said...

Viki, a következő pósztban feltöltött teáskannát kb. 2-3 órán át csináltam. Jó, ebben benne vannak az "Anyaaaa" kezdetű megszakítások, a kibontás-újrakezdések , és a töprengések is, hogy egyáltalán hogyan kellene csinálni. :) Viszont nagy előny, hogy tényleg viszonlag hamar a végére lehet érni.

Viki said...

Ha gyerekek mellett végezni lehet valamivel 2-3 óra alatt, az szerintem a pikk-pakk kategória!:) Nagyon jó lett a teáskanna is!

amilgade said...

Nem találok szavakat!!!!!! Nagyon jók!!!!!! Minden elismerésem.