Monday, February 16, 2009

Nagyon

jó kis hétvégénk volt. Amennyire nem volt kedvem ki sem mozdulni a házból, annyira sok feltöltődős dologhoz, élményhez, kedvességhez volt szerencsém...Néha csak ki kell lépni a házból.

Mellesleg, by the way, ma nyitottam egy aprócska virtuális boltot. (Annyira pici, hogy csak egy dolog van még benne.) Mégpedig itt. Óvatosabb énem szerint csak akkor írnék erről, ha már vett is valaki tőlem valamit, hogy szégyenbe ne maradjak még itt a végén, de na...
Úgy kezdődött, hogy akartam horgolni Annának még egy sapkát, de túl kicsire sikerült, még Enikőnek is szorul a fején, ezért - mivel már rég szemezgetek a DaWanda-val, ma a tettek mezejére léptem. Mondhatjuk úgy is, hogy lustaságból...(hogy ne kelljen kibontani a sapkát.)

7 comments:

iri said...

Meg aztan a becsuletesen megdolgozott jovedelem sem art.Segitsen meg az Ur hogy legyen nemcsak vevod de ujabb es ujabb megrendelod.

amilgade said...

Ezt nevezem!!!!!!! Sok szerencsét hozzá!

Anonymous said...

: )

Klári B. said...

:) ez jo... :) mondjuk biztos nem jo az en fejemre se, de valaki csak tan akad akinek kisebb gyermekei vannak... :)

Klári B. said...

Beleneztem a fooldalon a eladando dolgok listajaba, a 90edik oldalan raakadtam a te altalad arubabocsatott sapkara. :)

márta said...

:) Sok dolgot felraktak a tegnap óta. Amúgy meg nincs nagy tétje a dolognak, mert ha nem megy, akkor egyszerűen kibontom és bővebbre horgolom a sapeszt. Vagy elajándékozom. De azért szép cuccok vannak fenn, és tetszik, hogy mindegyik egyedi dolog. Meg ez az egész virtuális piac olyan jó ötlet.

Anonymous said...

Szerintem ez nagyon jo otlet volt!! Sok sikert!