Sunday, February 8, 2009

Már éppen

ideje megint valamilyen kis teszttel előrukkolni itt...ezt már több helyen is láttam. Szóval ilyen az én szivárványom. Szerintem szép lett. (Egyedül a jellemzés utolsó mondatával nem tudok mit kezdeni, a többi nagyjából passzol...mondjuk nem kell hozzá teszt, hogy ezt tudjam: elég, ha elhatározom, meg akarok tanulni zoknit kötni...;)

Your rainbow is intensely shaded violet, blue, and white.

 
 
 
 
 
 
 

What is says about you: You are a tranquil person. You appreciate beauty and craftsmanship. You are patient and will keep trying to understand something until you've mastered it. People depend on you to make them feel secure.

Find the colors of your rainbow at spacefem.com.

6 comments:

Noémi-Ruth said...

Én is megcsináltam és tiszta fehér lett az én szivárványom :)). Tiszta vicces volt, pedig gondoltam, megmutatom a világnak, hogy azért nem vagyok olyan borzasztó nőszemély...

Anonymous said...

az én szivárványom erősen zölden árnyalt lett :)

Budai Evódia said...

hát én megmondtam ezt neked az előző kommentben, minden színezés nélkül sikerült pontosan teszteljelek:D

Budai Evódia said...

ez a teszt vicces. piros-viola-fehér vagyok. és hasonlítok hozzád abban, hoy értékelem a kézimunkát..:D:D:D no, igaz nem azt írta, hogy szeretek kézimunkázni...

márta said...

Hát igen, tényleg viccesek ezek a tesztek. Ugyanazokat a mondatokat variálják...(Noémi, vajon hogy lettél te tiszta fehér? :)) Ritka vagy, mint a fehér holló...Szerintem soha, senki nem gondolta még rólad, hogy borzastó lennél...na hallj te oda! :)

Laszlo said...

Az enyém szinte azonos a tieddel. Egy ici-picit más árnyalat, s két mondat más. Nahát!