Tuesday, February 24, 2009

Ezeket



az édes babákat Annától kaptam :). Abból készítette, amit itthon talált. Azért mindjárt hármat, mert három gyerekem van. :)

Ezt a rajzot is ő rajzolta. "Kissé" odaáig van a lovakért. :)



Amúgy ma farsang lett volna a gyerekeknek, és volt is, de Sára éjjel belázasodott, Anna pedig csak addig érezte rosszul magát, míg felhívtam a sulit, hogy akkor ma nem megy...aztán csodálatos és hirtelen felépülésnek lehettünk tanúi. Kicsit átvert, ez tény, de én elfogadom, hogy nem szereti a farsangot, mert én sem szeretem, soha nem tudtam feltalálni magam ilyesmiben. Enikőnek utolsó pillanatban találtunk ki valami jelmezt (hercegnőit :), és ő végül is elment, pedig direkt mondtam, hogy ha nem akar, nem kell mennie. Így esett idén minálunk a farsangolás.

6 comments:

Nelly said...

Nagyon ugyes Annad van neked :) es milyen kreativ babakat alkotott :)

Dicseretre melto!

idrah said...

Nagyon édes babák, és a lovas rajz is csodaszép!!!! Ákos vagy negyed órán keresztül böngészte a kinagyított változatot, irtóra tetszik neki! :-)

Juj, én is nagyon-nagyon utáltam anno a farsangot, a beöltözést, mindent ami vele járt...

Anonymous said...

( Én is utáltam a farsangot és mindenféle szereplést ), és én is végigböngésztem és nekem is leesett az álam.
A babáknál lehet tudni ki kicsoda? ( mert nekem van tippem.)

márta said...

Anikó, nem tudni, ki kicsoda, megkérdeztem. :)
A rajzot állandóan csodálom én is, mert ugyan naponta több lovat is lerajzol, de ez tényleg nagyon szép lett. S még csak nincs is tudatában, hogy mennyire szép...:) Majd én tudatosítom benne, átadtam a ti dicséreteiteket is.
A farsang pedig számomra amolyan sok hűhó semmiért, én soha nem vágytam más lenni, mint ami vagyok - de például Sára nagyon szereti...hát nem vagyunk egyformák hál'Istennek.

márta said...

A tipp viszont érdekel...

Anonymous said...

Hát annyira egyértelmű szerintem, hogy le sem akarom igazán irni, másrészt ha Anna azt mondja, hogy nem lehet tudni akkor lehet, hogy nem nagyon szabad találgatni.