Wednesday, April 1, 2009

Megvan a



második kalap is, ami kisebb lett valahogy, mint az első, ezért ez utóbbi, tehát az első lett az Annáé, az előbbi pedig, tehát tulajdonképpen az utolsóként elkészült lett az Enikőé, de a végleges tulajdonjog csak akkor lesz egyértelmű, mikor a harmadik is elkészül. A legnagyobb sikeremnek mégis azt tartom, hogy sikerült a lányokat egy fényképfelvételnyi időtartamra mozdulatlanságra bírnom. Ugyanis hiába vannak minusz fokok reggelente, a tavasz mégiscsak itt van, és bár ez bennem előhozza a tavaszi fáradtságot, vagymit - amihez ha hozzáveszem azon tényállást is, hogy a mai napig nem tudtam feldolgozni az óraátállítást, ezért kissé le vagyok lassúlva - szóval csak azt akarom a magam körülményes módján mondani, hogy tudományosan megállapítottam: a tavasz, mint olyan, a gyerekekből olyan készségeket hoz elő, amik nagyon hasonlítanak a karámból kiszabadult kiscsikóékhoz. Nekem csupán annyi megoldanivalóm van, hogy az én lassúságomból fakadó egyenest metszéspontra bírjam az ő elevenségükből fakadóéval, de ha nem értitek a gondolatmenetemet, nem a ti hibátok. Egyszerűbben sajnos most nem tudom elmondani.

8 comments:

marty said...

Te Márta, valóban nem értelek, vagyis igen, csakhogy....aki ilyen pillanatok alatt horgol... jaj, velem van a baj

marika said...

nem baj ha nem értünk...nem is kell mindent érteni...vannak ilyen napok.De itt a tavasz,én is azt mondom!:)

Viki said...

Szuper jók a kalapok!:)
Én értem, ugyanis szintén ezen a metszéspontom dolgozom!:) Eddig eredménytelenül...

márta said...

Ja, hát nehezen megy a szótértés ilyen szép időben...:))

márta said...

Márti, szerintem nem veled van a baj, hanem az van, hogy én általában nagyon-nagyon későig fenn maradok esténként horgolni, szóval általában bőven másnapig, ezért is vagyok ilyen energiátlan napközben. Mert hát tényleg idő kell ehhez a finom kis babramunkához.

Jade said...

Szetrohogom magam....:))
Na mindegy!
Azt akarom mondani, hogy hihetetlen ugyes vagy! Azt mondod, le vagy lassulva, de ehez kepes nalad a horgolas fenysebesseggel megy!!!!
Ja, utolag olvasom a kommenteket, mostmar ertem a lassusagot is, a fenysebesseget is...
SZOVAL, szep napot, sok erot mara!!! Pussz, J.

Jade said...

A lenyeg lemaradt: gyonyoruek a kalapok!

Anonymous said...

Ez olyan érzetet keltett bennem, mint az egyetemi matek tételek: először alanyt, állítmányt kerestem, de végül is kiviláglott a lényeg :) Nálunk is ez a helyzet :)