Thursday, December 16, 2021

Tartsunk ki.


 

8 comments:

Zsuzsa said...

Jajj, ez nagyon jókor jött. Tartsunk ki, tényleg. Nehéz. Nekem újra és újra lázas és taknyos gyerekem "akasztja meg" a fenséges és sima, ragyogó adventet, másnak a covid, a túlmunka, a betegség, az akármi. Tartsunk ki!

Éva said...

Kint van az íróasztalomon a könyved, és időnként bele-beleolvasgatok. Olyan jó, hogy megjelent, és tőled is hallok részleteket belőle a blogodban. A szerzőtől hallani mindig jó az alkotásából.
Közben figyeltem Svent is. Odabújt hozzád, ásított, felfigyelt arra, mikor róla volt szó a gomba kapcsán ( meghallotta a nevét), kicsit mocorgott, vakaródzott, nyújtózkodott, utána elbújt a hátad mögé.Csendben elvolt veled. Nagyon aranyos volt és nyugodt.
Szépek a magad gyártotta ajándékok is. Mindig csodálom a kézügyességed. Nekem nincs ugyanis.

Piroska said...

Azok a napok mindig különlegesek számomra, amikor “ élő” üzenetet hagysz… olyan, mintha egy kicsit közelebb lennék hozzád!
Köszönöm a mai üzenetedet is!
Sok erőt és kitartást kívánok én is neked így az utolsó egy hétre…

iri-aldasszomj,blogspot com said...

Nagyon köszönöm!Kellemes meleg együttlét!

Unknown said...

Kedves Márta!

A waldorf óvodában, ahol dolgozom, adventben, reggelenként körbeülünk a gyerekekkel, meggyújtjuk az adventi
koszorún a gyertyákat, és énekelünk.
Ma este, amikor kiürült az óvoda, mi, óvó nénik, és dajka nénik itt maradtunk, egy közös, meghitt ünneplésre: fenyőágakból spirál alakú utat építettünk, aminek közepén egy nagy gyertya égett, Krisztust jelképezve. Egyesével, mindenki, egy almába szúrt gyertyával a kezében besétált és meggyújtotta a középső gyertyáról a sajátját, majd kifelé letette egy csillagra, miközben folyamatosan énekeltünk. A végén 14 kis gyertya világított a sötétben, melynek mindegyike a fényét Krisztustól kapta. Utána megajándékoztuk egymást, és jókedvűen beszélgettünk. Már mindenki elment, és amíg az üres óvodában a férjemet vártam, meghallgattam ezt a csodálatos bejegyzésedet, és elöntött a hála, hogy bár sok rossz dolog történt velünk mostanában, ez a nap olyan igazi, szent adventi nap volt, amikor folyamatosan éreztem, hogy "Velünk az Isten". Reményteljes adventet kívánok szeretettel: Hajni

'Zsike said...

🤍

Anonymous said...

Köszönöm!!! A szívemhez szólt. Kicsordult a könnyem. Köszönöm, hogy "hangot" adsz a benned levő gondolatoknak... hogy átadod az üzenetet. Nálam, bennem, általában célhoz ér :) Hédi

f.klarcsi said...

Nagyon szép a fülbevalód! Köszönöm, hogy idén is együtt járhatjuk az adventi utat!