Sunday, August 30, 2009

Egy

rakat képet töltöttem fel a hétvégéről...lassan átválok fotóbloggá. Nem ám, nem is. Ja, és közben kicsit rózsaszínesíetlenítettem itt a hátteret...már éppen ideje volt, így sokkal jobban tetszik. Tényleg nem vagyok rózsaszín, semmilyen szempontból.

10 comments:

csillag said...

pedig megszoktuk a rózsaszínt:) dehát néha szükségünk van a változatosságra:)

ritarozi said...

Szép így is, de nálad szerettem a rózsaszínt is. ;)

Lea Mónika said...

na de semmilyen mas szinu sem vagy? valami szint megis kene hozni....;;) nekem hianyzik!;;):D de tenyleg...ilyen szurke se vagy, az egyszer tuttifix!:):)

márta said...

Dehogynem Lea, pontosan hogy szürke vagyok. :) De tényleg.

Tücike said...

:(
de akkor mar nem revenyes az "ez az en rozsaszin bloggom"..
tenyleg megszoktalak rozsaszinunek.

es akkor sem lehetsz szurke.. talan kek..

Józsi said...

Tücike, amint látod, a leírásból is eltűnt a "rózsaszínű"...
Márta, szerintem te beíratkoztál dugiban valami szociológia vagy pszihológia egyetemre, s most azt teszteled, mennyire számít egy blog olvasótáborának a forma, illetve a tartalom :)

márta said...

Egyszer régen egy jóbarátom szürke verébhez hasolított engem. :) Csak első pillanatban esett rosszul és nem is bántásnak szánta...amúgy pedig szerintem nagyon vicces, ahogy ugrándozik ez a kis madár és dicséretre méltó, hogy télen is ittmarad velünk a hidegben és nagy örömünkre megeszi, amit a madáretetőben talál. Aki hosszú teleket él át, megtanulja ám becsülni a verebet.
Szóval tudom, a közhiedelemben mit jelent a szürke, én azonban teljesen mást gondolok róla...Az új háttérrel az egészen pontosan úgy volt, hogy nem előzte meg ám hosszas pszihológiai színelemzés és önmagamba való elmerülés. Két perc időtartam alatt határoztam el a változtatást, de a két percbe a megvalósítás is belefért, több időt egyelőre nem áldozok rá. (Amúgy pedig ez inkább fehér, mint szürke, vagy már nem is látok jól...de tény, hogy nagyon egyszerű.:)

Klári B. said...

meglepodtem, mikor kinyitottam a blogodat, no de kellemes a meglepetes, tetszik :)

kiddos said...

de azert a gatyod meg lazan magaban hordozza a rozsaszint ;)) vagy majd kiferited azt is? :D

amugy boldog 11.-et, innet a bekas es a bekasi szoros kijaratanak a fele-utjarol :)

márta said...

:)
Köszönjük. A memóriád egészen elképesztő. :)