Thursday, September 4, 2008

Igazából

ebben a pár napban, mióta megvan a mappám, a következő "területeknek" látom a legeslegnagyobb hasznát. Akinek több gyermeke van, érteni fogja.


Elég sok lapot kellet már ide befűzzek: minden olyan információt, ami mindhárom gyerekre vonatkozik. Pl. szünidők időpontja ebben a tartományban, a vasárnapi iskolai tájékoztató, különféle gyermekrendezvényekre való meghívások, stb.



Mindegyik lányomnak külön rész van fenntartva. Különösen az iskolásaim, szinte naponta hoznak haza valami fontos értesítést, miegymást, és ezeket szépen berakom egy-egy átlátszó tartóba, így jól átlátom, mit-mikorára kell beszerezni, elintézni. Ha már nem aktuális, egyszerűen kiveszem. Rengeteg fejfájástól, vajon-mit-felejtek-el érzéstől kíméltem meg már néhány nap alatt is magam. Ugyanitt tartok olyan kis jegyzeteket, amire felírom, mit szeretnék Vele személyesen együtt csinálni, attól függően, hogy mi a szeretet-nyelve. Mivel mindegyik gyerek totál más személyiség, különbözőképpen kell bánni velük, illetve mindegyiknek más területen van szüksége megerősítésre.

Hát igen, magamnak is készítettem egyet...Még elég üres, de van néhány megvalósítani kívánt tervem, ide ezek fognak kerülni, meg hogy mit kell tennem ahhoz, hogy az álmaim realításokká váljanak. Meg ilyesmi. Illetve koncertek, kiállítások, ahova el szeretnék menni, ha lehet. Jó, ha egy helyen van minden.

Amúgy, valószínüleg majd bővül a mappa, ha szükséges - az a jó benne, hogy nem egy füzet, ami úgy marad, ahogy írom, hanem mindig változtathatom, ahogy a helyzet kívánja.

3 comments:

SKata said...

Nagyon jó ötlet!!!!!!
Most hogy mondod,most gondolkodtam el a szeretnyelven...és a Nórinak a dícséret az!Egyelőre:)!Ez változhat?Nem tudom!

Anonymous said...

a mappádnak ez a része (a gyerekekkel) tetszik a legjobban...

amilgade said...

Azt hiszem nekem is kell valami hasonlót készíteni...talán nem csapnak át a hullámok a fejemen.