Saturday, September 13, 2008

Megérkezett


az első postcrossing képeslap ma reggel. :) Mégpedig Finnországból (szerintem a finnek nagyon aktív postcrossingosok:), és megtudtam, hogy van egy Iisalmi nevű város az ország közepén, ahol megtalálható a világ legkisebb étterme, 3,6 nm-es területtel, ahova pontosan két ember fér be egyszerre. Hihetetlen, mennyi információt lehet bezsúfolni egy képeslapnyi területre.:)
A két könyv is ma érkezett, a hét elején rendeltem az ebayen, autolexiás nyelvtanulási készségeimet fejlesztendő, de azért a szemet is gyönyörködteti ez a festményes könyvborító, és az élethez ez is kell.

10 comments:

Lea Mónika said...

uh, ez nagyon tetszik, ezt a postcrossing...asszem en is feliratkozok..:D

Tücike said...

szegyenkezve be kell vallanom, hogy az elso kepeslapot alig egy het utan sikerult megvennemt (ma), de belyeget meg mindig nem kaptam...

márta said...

Szegény finn embertársunk akkor lesheti a postaládáját! :)))
Khm...én is egy hétig halogattam a dolgokat, de aztán mindjárt ötöt küldtem el...amúgy bélyeget hol akarsz venni, azt nem a postán teszik rá, olyan értékben, amennyi abba az országba szükséges?
Amúgy nagyon lelkesít ez az egész, szeretnék venni egy kisebbfajta világtérképet, hogy bejelöljük a helyeket. Szórakoztató földrajztanulás...

Tücike said...

Jó ötlet a térkép :D
Bélyeget igenis postán árulnak. Ami 9-től 5-ig van nyitva. Pontosan ameddig én is dolgozom. Na de jövőhéten lelógok a postára valahogy.

Anonymous said...

szégyelem magam...én még mostse küldtem el neked:(de hamarosan!!

márta said...

Oh, kein problem! :)))

Renáta baba said...

Én is regisztráltattam magam!!!
Tetszik a dolog,mindig is szerettem a képeslapküldést!!
Amúgy küldenék neked is,ha hagysz egy cimet...

Mademoiselle said...

De jó neked! Én már elküldtem ötöt, mind az ötöt vissza is regisztrálták (már meg írtam a következő ötöt is), hogy megérkezett, de én még egyet sem kaptam :-( Bár bármelyik pillanatban várom...

Engem is nagyon lelkesít, olyan klassz, mindet beszkennelem majd és felrakom a blogomra meg minden :-)

márta said...

:) Nem is értem, hogy nem kaptál még. Nekem már több is megérkezett, mindegyiknek úgy örülök, mint egy gyerek, nézegetem a bélyegeket rajta, ilyesmi...És visszafogom magam, hogy ne mindegyiket mutogassam itt. Feltétlenül pósztold ki, ha érkezik valami. Szerintem majd egyszerre fogsz sokat kapni.

Mademoiselle said...

Ma végre jött kettő is, az egyik Hollandiából, a másik pedig Litvániából! Úgy örülök nekik, a Mekegőre fogom feltenni őket, már rakom is össze a szkennert :-)