Tuesday, July 17, 2012

Szeretem

ezt a vacogós, borús időjárást, mikor csakis meleg takaróba burkolózva esik jól meginni odakint a balkonon a mentateát. Hosszú, keskeny, kicsit ferde balkonunk van. Néhány napja elkészült néhány virágtartó polc, egy régi asztalka pedig lecsiszolva-újralakkozva nemcsak szép, de hasznos is. Most éppenséggel van rajta egy általam hímzett, régi tulipános terítő, a terítőn egy bögre virág, fölötte a falon egy ajándékba kapott rajz. Anna festette az udvaron talált természetes színekkel: földdel, levelekkel és pitypanggal. A virágok már csak ilyen észrevétlenül lakják be napjaink minden zeg-zugát.

9 comments:

kastanie said...

Külön örülök, hogy sarkantyúvirágod is fejlődik köztük.

VRJúlia said...

Évről évre minden bibliatáborunkban külön foglalkozást szánunk a természetes anyagokkal való alkotásnak, kiállítás lesz belőle, csuda jó alkotásokkal. Nagyon örülök annak, hogy látom, valahol az ismeretlen messzeségben egy lány, nem is akármilyen, hanem Anna , szintén gyakorolja a technikát. Ez olyan aranyos.
És milyen fura- ott hideg van...

warrior_e said...

Micsoda remek ötlet a természetes anygokkal-festés! Vagy csak nekem megy nehezen a "think out of the box"....
Szeretem a virágos teraszokat, remélem hamarosan nekünk is lesz :-)

Hajnalka Nagy said...

...erre is hideg van aránylag... furcsa a nagy hőség után... és oly meglepő, h jó ideje nem s most megint du.lámpát kell felkapcsolni a konyhában...nem baj értékeljük majd a megjósolt csütörtöki meleget, ami 31 fok lesz állítólag :)

Éva said...

Nem is jó, ha valami ránk erőltetve lakja be életterünket. Éppen így jó, ahogy a virágok teszik.
Ők tudják!:-)

csillag said...

Az Anna rajza gyönyörű:)

ildikó said...

gyönyörűséges a rajz, és a virágok is, meg a balkon úgy ahogy van... már úgy megnézném közelebbről is...

márta said...

gyere, nézd meg :)

ildikó said...

jönnék is, már holnap ha lehetne... sajnos még mindig túl messze van ahhoz, h csak úgy leugorjunk egy hétvégére. addig is maradok azzal, hogy mégegyszer megnézem a képeket:)