Saturday, October 2, 2010

Szeretem, hogy

hiába tanul Sára egyszerre három idegen nyelvet, németül két éve, angolul egy éve és néhány hónapja franciául is, szabad idejében mégis a könyvtárból hazahozott orosz-német szótárból írja ki magának a cirill betűkkel írt szavakat. Az örömet okozó dolgok nem feltétlenül ésszerűek. Én is mindig finnül szeretnék tudni meg spanyolul, és mióta egy kiselejtezett könyvben ráakadtam a jelnyelvre, hát jelnyelvül is.




7 comments:

Gál Edith said...

Hááát ezek a képek!! :)
Nagyon nagyon jó téged olvasni!!!
Mindig megörvendeztetsz!!!
Áldott hétvégét nektek!

Monika said...

:)
Ez a csigalépcső hol van? És a ház? Olyan szép már a vadszőlő!

Edit said...

Finnül én is szerettem volna megtanulni (meg portugálul), még szótárt is beszereztem, de nem jutottam tovább annál, hogy yksi kaksi kolme :)

Spanyolul meg... hát spanyolul nagyon szeretnék megtanulni, de ugye az már az ésszerű kategória :)

Natimi said...

Sára nagyon ügyes,a képek pedig csodaszépek!

Klári B. said...

en nem csodalkozom... a magyar es roman mellett nemetet es angolt tanultam, es szerettem, de en kozben olszt es spanyolt is akartam tudni, no es franciat, hiszen olyan szepen hangzo nyelv. Legujjabban koreai nyelven szeretnek tudni. Nehany sozt mar tudok is, es elvezem peldaul hogy az "apucika" ugyanazt jelenti mint magyarul. :)
Szep kepek... kellemes hangulat van nalad. :)

lucia32 said...

Van egy idézet, ami egyszer a saját blogom fejlécén lesz, ha eljutok végre odáig, szóval ez az idézet jutott az eszembe ma, amikor az elmúlt hónap beírásait olvasgattam nálad. És nézegettem a szép képeidet.
"Nincs szükség arra, hogy Indiába menjünk, vagy bárhová a békénket keresni. Meg fogod találni a szobádban, a kertedben, vagy akár a fürdőkádadban." Elisabeth Kübler-Ross

Kőrösi Mercédesz said...

Az én ismerőseim közül sokan tanulnak jelelni. Sok örömüket lelik benne, se a siketek egy nagyon zárt közösséget alkotnak, amit nehéz "feltörni", de lehetséges:)
Ügyesek vagytok, lányok!
És látom, te is szereted az ablakokat. Engem is megihletnek...