Wednesday, November 7, 2007

Az jutott eszembe,

hogy azt hiszem, szvsz mostanában megváltoztam. És nem biztos, hogy a javamra válik, vagy mások javára. Például ma reggel olvastam, hogy a naplopó átváltoztatta a blogja címét időbeosztás-oldalra. Ott is megtettem, és itt is, hogy tiltakozom. Persze, ismerem én a különleges humorát, aztán remélem, hogy 30 nap múlva visszatér a jó öreg naplopáshoz, meg minden. Én régebben állandóan az időmet osztottam be, meg ilyenek, tehát úgy általánosságban véve a jóra, a szépre és a rendezettségre törekedtem. Hogy rend legyen a fejemben. Jó véleménye is volt rólam szinte mindenkinek. Most meg, nem tudom, de hát nagyot változtam. De az is lehet, hogy azért van a zűrzavar, hogy aztán egy magasabb érettségi szintre kerüljek. Na, ezen a puccos kifejezésen is például most elmosolyodtam. Olyan vicces, pedig ezek komoly dolgok. Á, elhatárolódom saját magamtól. Itt az ideje elővennem a Büszkeség és balítéletet, ahol a nők egyetlen célja és gondja az volt, hogyan menjenek férjhez. Ha ez nem tesz helyre, akkor semmi. Csak viccelek.

8 comments:

Anonymous said...

Eszembe jutott egy idézet a zűrzavarról (ne kérdezd ki irta, talán Cicero vagy valamelyik társa)
"A rendezett iróasztal rendezetlen gondolatokra vall" - tehát inkább legyen zűrzavar körülötted és rend benned, mint forditva. Egyébként nekem régen mindig tök rend volt az asztalomon, mostanában meg nem nagyon, akkor most kezdenek rendeződni a gondolataim?

Anonymous said...

Nincs egyszerubb modja a fiatalodasnak, mint valtoztatni valami regi szokasunkon.. talan ezert is csinaljak gyakran az emberek (lefogynak, elmennek fodraszhoz, megtanulnak snowboardozni, stb.) .. persze ettol nem lesznek okosabbak vagy erosebbek, inkabb csak fiatalodnak kicsit.. ami azert meg mindig remenyteljes.. a rendrakasi szokasokkal amugy a pszichologia is foglalkozik .. ha esetleg egy masfajta megkozelitesi modra vagynal.. ugy is kozelednek az unalmas, teli estek.

Laszlo said...

Mostmár viccelsz vagy nem?

Anonymous said...

ajanlom figyelmedbe a Becoming Jane-t. egy verziora arra, hogy milyen is lehetett az irono hajadonos elete... engem lenyugozott :)

naplopot nem kene vinni a bizotsag ele? guruskodik itt az olvaso tomeggel? ;)

Anonymous said...

Mi a bizottsag, inkvizicio?

márta said...

Sziasztok! Kicsit elrontottam a számítógépemet, mert hamarabb kapcsoltam ki, mint szabad lett volna. Most egy netklubból írok, aztán majd jelentkezem, ha sikerül megoldani a bibit. Sajnos megint el kell ismernem, hogy semmire sem megyek fiúk nélkül. :)
Egyelőre megpróbálom a Levi által tanácsolt F8-as változatot, aztán ha nem megy, legfeljebb leszokom a blogozásról. Na, szép estét, meg minden....:)

márta said...

Oszkár, hát odaírtam a választ a postba, nem? :)
Rena: én már olyat is hallottam, hogy a külső rndetlenség a belsőt fejezi ki. Csoda tudja...
Anon: a lefogyás, a fodrászozás egy tudatos döntés. Arról a változásról, amiről én beszélek, egyáltalán nem az.

Laszlo said...

Ok... :)

Na, megjavult a géped?