Friday, November 2, 2007

Nahát, ezt is megértük,

hogy végre van szőkenők részére speciálisan kifejlesztett számítógép-billentyűzet. Itt meg is lehet rendelni, de én nem fogom, már csak azért sem, mert nem tudok oroszul. A kalviatúra természetesen rózsaszín, pont mint a blogom háttere, ráadásul van egy rózsaszín mackóm is, meg volt egy rózsaszín túranadrágom, de mondjuk az már elszakadt. Amúgy a barna a kedvenc színem. Meg a piros, a narancssárga, a zöld, a kék, a fekete és a fehér. Más nincs. A színen kívül a szőkenős klaviatúra a hagyományostól a billentyűk feliratozásában is különbözik. A funkcionális billentyűkre a "szükségtelenek" felirat került. A szóközt a "leghosszabb billentyű" felirat jelöli, míg a műveletek végrehajtására szolgáló Enter-t a "legnagyobb billentyűként" tüntetik fel a klaviatúrán. Annál lakonikusabb viszont az Escape, a kilépőbillentyű feliratozása, amelyet a "Nem!" - ként jelöltek meg a cég szakemberei. (stop.hu)

3 comments:

Anonymous said...

De akkor miért nem változtatsz háttérszint, ha ez nem tartozik a kedvenceid közé? Én kifejezetten élveztem kisérletezni a hátterek között, itt jobban kiélheted kreativitásodat, mint a Yahoon.

márta said...

De tetszik ez, így ahogy van. Márcsak azért is, mert egyszer Naplopó ugyanígy öltözött fel (ing+nyakkendő kombináció) és annyira jó volt, és nem tudtam, honnan ismerős, és aztán rájöttem, hogy hát a blogom is ilyen. És ez olyan jó szőkenős, és a blogénem pont ilyen.

Anonymous said...

Hmm. .. ha nincs hello kitty alakja, es nincs hozza mupluss csuklotamasz, akkor az egesz kamu.. esetleg egy tukor is kellene a tetejere, bar akkor a szoke nok soha nem jutnanak el a monitorig.