Monday, November 12, 2007

Na, szóval,

az a bajom, hogy időnként megjelennek új névtelenek. Amúgy nincs veletek semmi bajom, tényleg, de örülnék neki, ha sorszámot húznátok, és mondjuk annak megfelelően szólnátok hozzá, mikor akartok, hogy tudjalak én is azonosítani valahogy. Mert jójó, hogy ez egy másik világ,- mert a való életben ugye nagyjából tudjuk, hogy most egy fiú, vagy egy lány beszél velünk, meg ilyenek, - de akkor is. Amúgy, fura dolog ez. Sok új ismerősre tettem szert, mióta blogozok. Vegyük például Oszkárt. :) Fogalmam nincs, ki ő, illetve most már van, de az elején nem volt. Írt egy mosolynyi kommentet, és mivel ő is ír, meg tudtam nézni, ki is ő. Aztán bejelölt az iwiwen, és én kedvelem, mert érti a viccet, meg okos, és most már nem dicsérem tovább, mert még elbízza magát. Vagy ott van Anon, aki szegény állandóan olyan szavakat ír, hogy keretszinkronszó, de róla is tudom, hogy ő az, akivel például Isten létezéséről vitázok, vagy hogy az ő hatására kezdtem el olvasni Vonnegut könyveit. Azt hiszem, nem kérek túl sokat, ha valamiféle azonosítást kérek, és ígérem, mindenkit csak annyira fogok megkedvelni, amennyire engedi. Na. Ennyi volt a gonosz bejegyzés. :)

11 comments:

Anonymous said...

na szoval megbolcsult a géped? :)
Anonymussss...

Anonymous said...

huha :) engem nem jelolt be oszkar, szoval ugyes voltal :)
szerintem most egy par cukkolo nevtelen hozzaszolasban lesz reszed... de ez nem noi megerzes ;)

Anonymous said...

Ma nagyon jo kedvem van, mert a hideg, szeles ido hatarozottan jot tesz az arcboromnek.. a porusaim osszehuzodtak, a pattanasaim meg mar alig latszanak.. jaj, bocsanat, ez nem az en blogom.. tenyleg, ez egy komment.. hmm. .. mit is akartam.. reagalni?.. hmm. megvan .. Marta, sajnos, aki jol ir, annak a bejegyzeseit ellepik a jo hapsik, nincs kecmec!

márta said...

Sztem az első hozzászóló egy lány, de ez csak amolyan női megérzés, nem tudhatom.
Oszkár, jelöld már be Kiddost is, ne diszkriminálj, te! :)
(Mióta húznak a jó hapsik a jó írásra? Megváltozott a világ vagymi, mióta én voltam húszéves...)

Anonymous said...

ja női megerzes volt h begbölcsül a géped...:)
Anonymussss...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
márta said...

Lehetséges lenne, hogy csak a nekem szánt csípéseket írd ide? Amúgy azt hittem, hogy magadról beszélsz, de ezekszerint mégsem vagy annyira beképzelt, mint gondoltam.

Anonymous said...

Ha mindenki csak ilyen-olyan anonymous valtozatokra all ra, az eleg unalmas lesz... Inkabb valasztananak ezek az identitasukat felfedni nem akaro kommentelok valami jo kis nick-et, attol ugyanolyan ismeretlenek maradnanak tovabbra is. Pl. kiddos-rol csak az tudja, hogy kicsoda, aki tudja, mas nem.

Anonymous said...

Nem lehetseges.. teljesseggel ki van zarva:).

SKata said...

Ajjaj,ki kivel van akkor most:))))????
Márti,megkereslek,meg én az iwiw-en:)!Ja,nem baj,ha küldök "vicces" íméleket?

márta said...

Küldjed csak, egy kis vidámság nem árt mostanság...:)