Thursday, November 15, 2007

Szörnyen

nézek ki. Nem is. Inkább ijesztően. Engem úgy elkapott valami vírusféle, hogy le a kalappal előtte. Nem akarom részletezni, de nagyfokú folyadékhiányom van, aztán mindenki képzeleje el, vagy inkább nem is, hogy hogyan távozik el az a sok folyadék. De én erős vagyok, meg minden, reggel is látva, hogy nincs kinek átpasszolni a dolgokat, összeszedtem magam, és elvittem mindenkit, kit hova kellett. Ráadásul itt hull a hó, milyen jó is, hogy pont tegnap feltették a téligumikat a kerekekre, nem? Így is végig egyesbe meg kettesbe mentem, a biztonság kedvéért, nameg mert mindenki így ment. És azért is vagyok nagyon erős , mert a kedvetekért még a blogomat is írom. :) Én tudom, mi az, hogy becsületbeli kötelesség. :) Najó, csak nyavalyogni akartam egy kicsit...A beteget kell hagyni panaszkodni, akkor hamarabb helyrejön.

12 comments:

Adona said...

tudod Márta, mi a jó a blogban? (ay egyik jó) - senki nem vág a szavadba :))

Anonymous said...

Akkor mondd csak mi bánt még? Gyógyulj meg minél előbb!

Anonymous said...

én is jobbulást kívánok neked, és vállalom, hogy mindenféle panaszodat elolvasok, még kommentet is írok, ha ettől hamar meggyógyulsz:))

Anonymous said...

Te egy HŐS vagy :-)

Anonymous said...

Nagyon aranyos vagy, még így betegen is...gyógyulást kívánok!

márta said...

Hát, izé, Boci, ha ezt megemlítenéd vasárnap a prédikációdban is, akkor ígérem, hogy az első sorba ülök és még jegyzetelni is fogok...:) (Nem ám, annyi is kell neked, hogy megpróbáld!)

márta said...

Ja, és kösz, hogy gondoltok rám. Néha nagyon jól tud esni akármilyen jó szó. Miért vagyok ennyire esendő? :)

Betti said...

Gyógyulást és jó kedvet!

Anonymous said...

Milyen erdekes... ha az ember egyenesben panaszkodik, akkor zsembesnek titulaljak. A blogon meg mindenki elvezettel olvassa a panaszokat is. Tehat csak panaszkodj nyugodtan, az olvasotabor itt van.

Anonymous said...

szerintem is hős vagy!
...és nyugi én nem tudok, és nem szoktam prédikálni, tehát nem fogom szétkürtölni a szószékról, de ha valaki megemlíti "sorsod" a családból (mert van ilyen :))ezerrel dicsérlek, mert csakis az igazat mondom :)))
Erika

Aztán gyógyulj meg!!!-fimlnézéskor is akkor örülök, ha a hős életben van és virul ;)

Anonymous said...

én is remélem hogy hamarosan meggyógyulsz)(

márta said...

Igazán köszönöm, látom, nekem érdemes panaszkodni. És Erika, nemá'. Azonnal fejezd be!:) Semmi bajom a "sorsommal" .De azt hiszem, minél jobban bizonygatom, annál gyanúsabb lesz, és az igazság amúgy sem szorúl állandó bizonygatásra.(Amúgy megvettem a könyvet neked, amint lehet, eljuttatom.)