Friday, November 16, 2007

Ugyan egyszer már mondta valaki,

de ma újra magamtól rájöttem, hogyha például feltétlenül össze akarnám törni az autót, akkor csak a Tesco parkolójában kellene kacskaringózni egy kicsit. Mert ugye van olyan, hogy jobbkézszabály. De ez lehet, hogy csak a Tesco-parkolóján-kívüli területekre érvényes, mert a T.-p.-belül senkise tartja be, én sem. De mi lesz, ha egyszer csak valaki betartja? Hát ez csak úgy eszembe jutott, nem törtem ám össze semmit...Csak a porszívócsövet szakítottam el valahogy, de majd megragasztom, s ha nem, előveszem a seprűt. Tanulság (már megint) nincs.

3 comments:

Anonymous said...

Az első hétvégén miután megnyílt itt a Pólus Center, a parkolóban összesen 4 autó karambolozott. Mármint úgy értem, 4 autó ütött meg másik négyet. Nem volt ott állitólag se jobbkézszabály, se festett útjelzés, se semmi. Ja és persze, nyitás előtt félórával a többezer helyes parkolóban nem volt egy üres hely sem. Ugyanez megismétlődött pár héttel később, amikor a Iulius Mall nyílt meg.

Levente

márta said...

:))) Erről eszembe jut, hogy van egy könyv Albert Schweitzer életéről (Életem és gondolataim), és abban írja, hogy azt hiszem Gabonban egy adott időben csak két gépkocsi létezett. Na, és nem telt bele egy hónap, és a két autó bizony karambolozott. :))) Bevonzották egymást. :) Amúgy ez egyáltalán nem vicces, csak nevetséges...

Anonymous said...

A tanulsagot majd mindenki maga?:)