Saturday, October 18, 2008

Éppen csak

egy kis életjelet adok :)...Zsoltéknál van net, és ha már így alakult, akkor igénybe veszem egy kicsit. Az elmúlt hét telistele volt találkozásokkal, egy fél év hiányát pótolandó - és jól is esett a virtuálisról átállni a valóságosra, bár ez azért nem egészen igaz, vagyis értem ezt úgy, hogy ha valami virtuális, attól még lehet nagyon is valóságos. Na szóval, leszámítva a külöböző világgazdasági dolgok miatti fejtörést és aggódást, és leszámítva azt, hogy sokat kell ki és becsomagolni a viharvert bőröndünkből - minden nagyon szuper, és örülök, hogy két hét még hátravan a vándorlásból. Hát akkor, viszlát, és ha addig nem jelentkezem valahol élőben vagy írásban, két hét múlva ugyanitt.

8 comments:

Klári B. said...

:) Szóval most nővérkémnél. Puszi nektek és remélem találkozunk itt Temesváron. Hiszen ha Józsiékhoz jösztök, mi is útba esünk. Csak a földszinten kell bekopogni, jobbra az első ajtón. :)

Anonymous said...

jo utazást nektek továbbra is :)

Renáta baba said...

De jó lehet most nektek annyi ismerőssel,rokonnal talizni!!!
Várom a beszámolót!!

amilgade said...

Remélem jól tellik a szabadságotok! ;-)

Egyébként kipécéztelek.;-) A blogomon a játékszabály!

Anonymous said...

HÚÚÚ, de hosszú ez a 3 hét. Minden nap bekukkantok nem jelentkeztél-e, és minden nap egyre jobban hiányzik valami új tőled!!!

Babi néni said...

Na, csatlakozom Amilgade-hoz a kéréssel, hogy írj magadról 7 különleges/hétköznapi/érdekes gondolatot - ha "hazajöttél" (mármint a blogodba). :o)

idrah said...

Szia Márta!

Látom, már invitáltak a játékba, de azért én is csatlakozom :-). A részletekért kukkants be hozzám!

BKata said...

Szia, Márta,én várlak a játékba, ha lesz majd kedved a vakáció után:-)