Wednesday, May 5, 2010

Egy órával


ezelőtt, mikor még ketten írtak utoljára néhány verssort (és még világos volt odakint), szépen egyenként felírtam a neveteket cetlikre és most megkértem Enikőt, húzzon ki kettőt közülük. Iri és Zdora nevét húzta ki. Holnap el is küldöm nektek a lovakat, ha megírjátok a címeteket. (Ide: prodan.martakukacgmail.com)

Köszönöm, hogy játszottatok velem, szívből örültem minden egyes verssornak, mindent elolvastam és mindig elképzeltem azt az embert, aki mögötte van, aki nem sajnálta az idejét leírni és elküldeni nekem és mindannyiunknak. Hihetetlenül jól esik. Most ezt inkább elküldöm és nem szaporítom tovább a betűket. A legfontosabb dolgokat úgyis olyan nehezen lehet megszokott szavakkal kifejezni.

14 comments:

Mike Adina said...

Gratulálok a nyerteseknek, örülök velük. Köszi Márta, még egyszer, hogy játszhattunk!

OLGA said...

Én is gratulálok a nyerteseknek!
jó volt játszani!
...nem is a nyeremény a fontos ,hanem az ahogyan összekovácsolt benünket ez a játék..

iri said...

Hat ezert igazan erdemes volt az este izgulnom!Oszinten mondom meg ilyen nem tortent velem!Meg hogy sorsolason nyerjek!!?
Bizony en is azt gondoltam hogy nem is a nyeremeny a fontos, de most mar igazan fontos.
Mert kepzeljetek el milyen nagy jelentosseggel bir!Feltoltodott (MARMINT A LOVACSKA)mind azzal a szep versikevel ,mindenki szeretetevel aki reszt vett a versenyen, nem is volt konyokoles, lokdosodes , csak egyszeru szep felsorakozas Marta csodalatos otlete melle!Szep , koszonom Marta!Te sem gondoltad volna ugye hogy milyen szep szeretet sort valtasz ki ezzel!
Ha mar igy tortent(en lettem a nyertes, meg jo hogy nem erdemre ment a dolog)(sokan elvitathatnak tolem)
Hat akkor en is GRATULALOK MINDEN RESZTVEONEK!

iri said...

Bocsanat RESZTVEVO!A nevet mar tudom, de nem arulom meg el!

iri said...

Oh mennyire kapkodok, a lovacska neve.

Anonymous said...

Kedves Márta! El sem hiszem, igazán!:) Micsoda meglepetés! :)
Először a lovacskákra figyeltem fel,hogy milyen szépek, nem is gondoltam, hogy sorsolásra szánod őket, csak később olvastam el a posztot.
Nagy öröm volt játszani, verseket olvasni, válogatni, vajon melyiket írjam a kommentbe. Egy régen olvasott, de számomra fontos verset választottam, így lett Reményiktől az Akarom.
Köszönöm a lehetőséget, nagyon boldog vagyok (és a lányom milyen boldog lesz, ha megtudja!:) ), hogy megnyertem az egyik lovacskát! :)
Szép napot, Dóri

Kóczi Csilla said...

Gratulálok a nyerteseknek! :o)

Nagyon örültem a játéknak és boldogan vettem részt benne! A sok szép gondolat és vers elolvasása szintén felért egy nyereménnyel! Köszönöm, Márta!

vargaera said...

Köszönjük, hogy játszhattunk :))))

márta said...

Szívesen és én is köszönöm. :)

Karina said...

Gratulálok a nyerteseknek!! Jó volt ez a játék :)
Kérdés: Ha már nem sikerült megnyerni, elkészíteni szabad a lovacskát? Tudnál egy kis segítséget adni, hogyan? Leírod esetleg nekünk a mintát? Biztos sokan elkészítenék gyermekeiknek örömmel. Én biztos:)

márta said...

Karina, ha küldesz nekem egy mailt, elküldöm a mintát.

Karina said...

De jó! Köszönöm! E-mail címem:
3fiavan@gmail.com

Johanna said...

Az Iri bejegyzéséről kerültem ide, igy utólag is jót nevettem a játékon ez olyan mint mikor visszatapsolják az elöadást:) Szeretem a verseket, kézimunkát, valamikor rég én is sokat kötöttem mintásat is, kereszt szemest, szépek a kézimunkáid:) aztán az Iri bejegyzéséböl a kukac az mindent megért. Gratulálok a nyerteseknek:) Remélem nem zavartalak megjegyzésemmel. Kivanok szép hétvégét Isten áldásával.

Jade said...

En is szivbol gratulalok a nyerteseknek!