Friday, March 9, 2012

7 comments:

Éva said...

Kedves Márta!Én is szeretem, ha írsz-de beszédesek a képeid is.Nekem mindegy, hogy szó, vagy dallam, vagy szín, vagy fény- a hangulataid szeretem, azt a mély érzést, amit felszínre hozol bennem, amivel megfogod a lényeget- legyen az szép, igaz, szomorú vagy derűs. Szeretettel gondolok Rád!Éva

Éva said...

Azt hittem, egyszerűbb lesz megbirkózom a szótlanságoddal.:-) Nehezen megy, be kell vallanom!
A képek szépek, csupa hangulat és tavasz közeli derű, igazi Mártás mindkettő, de nekem hiányzik legalább pár mondat hozzá. Ezt érzem, miért is írnék mást?
Marad az, hogy tiszteletben tartom a döntésed, de én úúúgy örültem a múltkori böjti írásodnak,:-) mikor azt írtad, hogy többet leszel jelen nekünk, mert azt hittem ez azt jelenti, hogy többször írsz!
Köszönöm a képeket, szívesen hoznék képre képet én is szótlanul, de kommentben nem megy. :-)
Szép napot kívánok és jó hétvégét!

Hajnalka Nagy said...

piros csizma rulez! mit is írhatnék egy képhez?! képsorozatokat akkor szeretem megmondom őszintén, amikor vmit elmesélnek pl. egy családi esemény, egy tárgy, személy mini story-ja... ez a 2 kép annyira nem kapcsolódik össze nekem, de persze lehet
nem is volt szándékodban :)
so maradjunk annál, h tetszik a piros gumi csizma :)
szép 7végét!

iri said...

Meg akkor is ha kepeid nagyon kifejezoek s elo pillanatokat rogzitenek, varom szavaid,s tudom nem fogsz sokaig megfosztani toluk, mert ahogy szukseged van rank nekunk is szuksegunk van erre!

márta said...

Köszönöm a bátorítást, véleményt, ellenvéleményt, mindent. :)

(Igaz hogy az "írás" szót használtam az itteni jelenlétre a böjti posztban, de legalább a "jelenlét" igaz is...még mindig az a véleményem, kár lett volna nem megírni azt a bejegyzést, még akkor is, ha pillanatnyilag nem tudom betartani betű szerint ( más írnivalóm is van, és magamnak is szeretek írni, stb.) - mert a valami mindig jobb, mint a semmi, és szívesen bocsánatot kérek majd minden be nem tartott ígéretemért. :)

Éva said...

A magam nevében írhatom( bár szerintem a másokéban is), hogy bocsánatot nem kell kérned.
Tedd, ahogy jónak látod, így is szeretünk!:-)

marta said...

Én sem tudok irni:)..de mindig benézek Hozzád!