Sunday, July 1, 2007

Előkeveredett

valahonnan egy régi füzetem, amolyan naplóféle, de nem egészen az, csak azért nem szeretném, ha más is olvasná, szóval most itt van, 1996-ban kezdtem el írni, és nem jön, hogy elhiggyem, hogy én vagyok az, aki írta. Azt hiszem, megváltoztam.

6 comments:

márta said...

Úgy értem a megváltozást, hogy asszem, akkor komolyabb voltam, meg minden...

Anonymous said...

De jó, hogy ezzel nemcsak én vagyok így :)!

Anonymous said...

Kerestem egyébként üzenőfalat, de nem találtam, így ide írom, hogy nagyon jó olvasni az írásaidat, élvezetesek :) Majd csütörtökön kifaggatom Lilit, hogy honnan ismeritek egymást :)

márta said...

Hát én is akartam neked kommentelni, de nem engedett a rendszer. Majd megpróbálok beregisztrálni, aztán boldogítalak időnként. Lilit személyesen nem is ismerem, csak véletlenül akadtam rá a blogjára, aztán így ismerkedtünk meg. Jó ez a net,nem ? :)

Noémi-Ruth said...

Hát, ezt nem értem, miért nem engedett a rendszer. Nem emlékszel, mit írt ki? Hát, igen, akik olvassák, nagyrészt e-mailben, vagy személyesen reagálnak..., de talán lehet rajta segíteni. Szép napot, nekem így ügyelet után csakis az lesz :)

Anonymous said...

Sajna nem tudtam megoldani a problémát, csak az msn-sek tudnak megjegyzéseket írni :(, ők meg persze másképp is tudnak reagálni. Na, majd konzultálok nálam okosabb emberkével, aki talán tud segíteni.
De tényleg jó ez a net :), azért örülök, hogy Liliéket személyesen megismerhettem, hozzájuk járok házicsoportra. Nagyon jóóóó!!!
Azt hiszem, mostmár tényleg megyek aludni...