Tuesday, July 3, 2007

Ma úgy vagyok,

hogy jól vagyok, s nem tudom, hogy van tovább a szövege, de a dallam itt van a fejemben. Egyszerűen nincs rá okom, hogy ne legyek jól, s ha lenne, se érdekel. Eszem a vajas-lekváros kiflit, iszom a teát, végigböngésztem a blogokat, s indulhat a nap. Az este, vagy tegnapelőtt este, már nem is tudom, elmagyaráztam T.-nek, hogy milyen jól járt azzal, hogy engem feleségül vett:) Ő is úgy gondolta, mikor már felsoroltam neki, hogy miért is :) Hát meg amúgy is úgy gondolta, legalábbis nagyon remélem. Nem lehet tudni ezeknél a férfiaknál, nem nagyon szeretnek nyilatkozni. Mindig csak nézem az amcsi filmekben, hogy mondják lépten nyomon, hogy drágám, meg szeretlek,meg ilyesmi. De nem erre vágyok, félre ne értsen senki, meg arra se, hogy újból elvegyen feleségül (mostanában ez a divat a sztárok között), csak mittudomén. Na, nem mondtam semmit:) Az biztos, hogy én újból hozzámennék, ha újra 20 éves önmagam lennék. Ezt azért írom le most, mert ugyan jobban illene házassági évfordulós pósztnak, de az még odább van, és mi állandóan elfelejtjük a jeles napot megünnepelni.

5 comments:

Anonymous said...

Ma ugy vagyok, hogy jol vagyok, es messze vinnelek.. hogy ne legyek mar nelkuled, en zsebretennelek..

a tobbit majd mas beirja (bar ra lehet keresni a Google-ban, de ugy olyan snassz).. de igazabol csak azert irok, mert..

kivettem az egy honapos nyari szunetemet, egy darabig nem fogok kommentelni:) Csok mindenkinek:). (Ha egy honap mulva se irnek, akkor egy honappal meg is hosszabbitottam)

Anoni

(SZCSAHSEUHVSZVMCSAKSZ: SZigoruan CSak Azert, Hogy Senkise Erezze Ugy, Hogy Valami Szinvonal Valtozas Miatt Csokkent A Kommentek Szama)

márta said...

Jó nyaralást neked! Hiányozni fog a néha-pimaszkodásod :)

Anonymous said...

Te Márta, úgy látom, nagyon sok közös van bennünk. És nagyon jól értettem amit mondtál, amikor nem mondtál semmit.:)akár én is írhattam volna a bejegyzésed.
Emi

márta said...

Na, megtaláltam, amit kerestem, egy Dsida verset, úgy tetszik ez benne, régen nem értettem, most már igen:
"Nagyon szeretlek"-gondolom magamban,
és szólok:"Meg ne fázzál, végy kabátot."
"Nagyon szeretlek"-gondolod magadban,
s megkérdezed:"Nem álmos-é barátod?"

Anonymous said...

De jó! Nem ismertem eddig ezt a verset, pedig Dsidát is nagyon szeretem(mint költőt)Ha találsz még ilyen klassz idézeteket, küldheted.
Emi