Thursday, July 26, 2007

Tudom, hogy hét év

anyaság után már bölcsebb kéne legyek, de fogalmam sincs, hogyan vegyem rá őket, hogy rakjanak egy kis rendet maguk után, vagy ha én rendet rakok, ne forgassanak fel mindent azonnal, hogy én is érezzem csak egy kicsit, hogy kezem munkája valamennyicskére maradandó. Hogy ne ÍGY nézzen ki állandóan ez a lakás. Itt ma mindenki süketségben szenved. Vagy az én hangom lett hallhatatlan, vagy mi. S még jó, hogy kiírhatom a bánatomat. Mert nagyon nincs kedvem most felkapni a vízet. Ne is figyeljetek rám. Csak hangosan elmélkedtem.
Utóirat 1: úgy ennék egy kis akármit.
Utóirat 2: Naplopónak üzenem, hogy nagyon jók a mai pósztjai, csak nem kommentelek most, hanem inkább itt mondtam el, ország-világ előtt.
Utóirat 3: Ildikónak üzenem, hogy én már akkor eldöntöttem, hogy nagyon fogom szeretni az öcsém választottját, amikor ő még a láthatáron sem volt, és így is lett, mert olyan jó látni, hogy ennyire jó felesége van Zs.-nek. Ja, és küldd el nekem a gyümölcslevesed receptjét. :)
Utóirat 4: T.nek üzenem, hogy megkerült a távirányító. A TV állvány alatt volt.

3 comments:

Anonymous said...

én azt gondotam a lányok inkább rendet tartanak,mert az én fiaim...lehetne egésznap utánok öszeszedni,náunk is mindig sooook zirkuszal jár az rendbetevés
Marika

Anonymous said...

én is ma épp azon törtem a fejem, hogy valamit ki kellene találni rendrakás helyett, mert legtöbbet emiatt veszekedek meg kiabálok velük. Talán ha együtt törjük a fejünk, kisütünk vmit.
Emi

Anonymous said...

köszi:) a gyümölcslevest úgy készítem, hogy megpiritok a lábas alján pár kanál cukrot, és aztán ebbe beleteszem a felapritott gyümölcsöt(bármilyen gyümölcs jó bele ami éppen van). A cukor hirtelen megkeményszik, de a gyümölcs elég hamar levet enged, és akkor újra megolvad majd. szóval a pergelt cukrot meg a gyümölcsöt párolom egy ideig, de nem nagyon sokat, hogy ne főjön nagyon szét a gyümölcs. aztán feltöltöm vizzel, es kihabarom egy vaniliás pudinggal. Van amikor a pudinghoz teszek egy tojássárgáját is hogy nehogy összekapódjon, de utóbb elfelejtettem, es igy sem lett semmi baja. Lehet még rakni bele cukrot, ha nem elég édes, meg citromlevet is lehet bele facsarni, es tálaláskor lehet hozzá kinálni tejfölt vagy tejszínt. Lehűtve tálaljuk, és finomabb ha pár órát áll a hütőben, hogy jól összeérjenek az ízek. Jó étvágyat hozza:)