Wednesday, July 18, 2007

Nem akarok panaszkodni,

maradjunk annyiban, hogy jó meleg van :) Nemhiába vágyakozok én északra. Kicsit kiszámíthatatlan, hogy mikor is megyünk szabadságra, ugye én akkor megyek, amikor visznek, de nagyon szeretnék már valami szép hegyeket, vagy legalább dombokat, meg patakot látni, ha már tengert biztos nem látok az idén. Amúgy ezt hallgatom, már vagy százszor lejátszottam, és ez egyáltalán nem túlzás. Egyébként pedig várom a telet.

9 comments:

Anonymous said...

Én is meghalgattam...szuuuuuuuuuuuper,tényleg nagyon jó:)
M.

Anonymous said...

Itt a mi vidékünkön vannak nagyon klassz hegyek, dombok, várunk szeretettel! Amúgy én is meghallgattam a dalt, nagyon jó, megvan magyarul is, csak most nem ugrik be, hogy kezdődik.
Emi

katics said...

Szívesen cserélnék egy-két hétre, nálunk aztán hűsölhetnél:) A franc egye meg ezt az óceáni éghajlatot. S bár hegyek nem, de dombok vannak.

Anonymous said...

Emi, ha eszedbe jut, ird be majd valahova. A szoveget is.
Vegul is kinek a szerzemenye? A kommentelok azt mondtak, Josh Groban - megkerestem azt is, az ottani kommentelok meg egy Brian Kennedyt emlitenek. El lehet menni ezeken?
Egy angol szoveget talaltam itt.
Amugy, hogy keresel zenet a youtube-on?
Jozsi

márta said...

Ha az utolsó kérdés nekem szól, akkor egyszóval : összevissza :)

márta said...

Eminek: múlt évben jártunk felétek, de akkor még nem voltuk ilyen blog-barátnék, azt se tudtam, hogy mi az a blog...De ha még megyünk, nem kerülünk el titeket :)
Katka: egy-két hét után vágynál hazafelé, mert ami most itt van! Na, de nem panaszkodok, csak majdnem hőgutát lehet kapni.

csillag said...

ez az ének nekem is nagyon tetszik, 1 hónappal ezelőtt én is felraktam a blogra:D. De nem tudtam, hogy magyar szövege is van...

Anonymous said...

eszembe jutott, boldog eljegyzesi evfordulot.

vajon hanyadik is? meg ket kezemen kifer, de lassan toldani kell.

a cipo jol elkerult ;)

márta said...

Nahát, hogy neked eszedbe jutott ! Nahááát! Teljesen odavagyok! Még ilyet! :))) Jövőre kerek évforduló!