Tuesday, July 10, 2007

Mostanában

úgy telnek a reggeleim, hogy jól. Már nem kelek hat előtt, hogy kiflit hozzak a családnak, mert a gyerekek szünidőznek, s mivel T. nem fix időre megy dolgozni, nem kerget senki, hogy hajnalok hajnalán felkeljek. A reggeli futással még mindig sehogyse állok, mert mindig elhalasztom holnapra. Van időnk általában, nem mindig, hogy kicsit beszélgessünk T.-vel reggelente, s ez jó, teljesen más így kezdeni a napot. Ha már felkeltem, kivasalom T. ingét, amit mindig lusta vagyok este megtenni, reggelit készítek neki, aztán míg megiszom a kávémat ( ma reggel egy macis bögréből), megnézem, ki mit írt a blogjába. Hú, mind több blogot "kell" megnézzek, egyszer össze kell számoljam, hányat. Olyan, mintha mindenhova beköszönnék, hogy jó reggelt. Ahol még nem tettem meg, ott hagyok egy-két kommentet, mert imádok kommentálni :) Na, ezután indulhat a nap. Ma rendbe kell rakjam a házat, meg minden, mert délután ritka vendégeink lesznek :)

4 comments:

Gabi said...

Én is reggelente megyek blognézőbe és mindig izgatottan várom, hogy ki mit irt...olyan jó. Szeretem ezt a blogosdit.

Időbeosztás-guru said...

1. T.-nek minden nap inget kell vasalni?? Nahat. Milyen jo, hogy nem ilyen munkahelyem van, vasalhatnek magamnak naponta!
2. Amit nagyon hianyolok ebben a blogos vilagban az az, hogy bar valakinek a posztjait konnyu kovetni, a kommentjeit nem. En pl. a napi bejegyzeseid mellett szivesen elolvasnam az osszes kommentedet, az osszes blogban, amit olvasol. Lehet, csak en vagyok ilyen kivancsi, de egy ilyesfajta szolgaltatast elveznek nagyon :)

márta said...

1. Igen, képzeld, minden áldott nap kell tiszta, vasalt ing.:)
2. Nem én vagyok a programozó, ha már ilyen kis kíváncsi vagy, írjál valami programot a komment-követésre is. Csak vigyázz, nehogy hamar megöregedjél :) A vásárlási és tennivalói listáimat nem akarod elolvasni? :)

Anonymous said...

naplopo: ez nem a blogter.hu ;) ott ilyesmit siman lehet megtenni.

az en regi reggeljeim... hmm... ma mar mas... ujsagot olvasok :) abba meg sok-sok cikk van ;) s nincs rss feed :D