Sunday, July 22, 2007

Megvettem

egy illemtan könyvet, mert szeretem az ilyesmiket olvasni, és nagyon le volt árazva (3500 Ft-ról 399 Ft-ra), és ennyi pénzért igazán nem hagyhattam ott. Kedvenc könyv lesz, mert például az ajándékról azt írja, hogy aszongya: "Minden nap ajándék. A mindennapos figyelem és szeretet a legtöbb, amit adhatunk. Már csak ezért se érezze senki szükségét annak, hogy naponta különféle ajándékokkal nyerje meg embertársait. Ez tolakodás...A nő kivétel, bármikor javallott ajándékkal kedveskedni neki, a hölgyeket ugyanis minden egyes nap újra és újra meg kell hódítani." :)
Amúgy a tőlünk keletebbre élőknek üzenem, hogy jön a felüdülés ideje, ma már egész élhető volt nálunk az élet. Például kimentünk délután strandolni, és FÁZTAM. Úgyám. A víz is hideg volt és a szél is fújt. Végre.

6 comments:

Időbeosztás-guru said...

Itt nalunk meg nagyon meleg volt. Nezem a tv-ben az idojarasjelentest, es elhultem, hogy milyen meleg van! Mindenhol 4-essel kezdodtek a maximalis homersekletek Erdelyben. Ilyet asszem meg nem lattam.

Amugy amit az a konyv ir a holgyekrol, nem biztos, hogy igaz. Lehet, hogy egyes holgyeket naponta kell meghoditani, de masokat csak a paros napokon, megint masokat csak minden hetfon, szerdan meg csutortokon, es vannak olyanok is, akik elvarjak hogy naponta 2x hoditsak meg oket. Egyesek tolakodasnak veszik, masok elturik, megint masoknak tetszik, de csak akkor, ha ugy zajlik le, ahogy ok elkepzeltek, masoknak meg eppen az tetszik, ha nem ugy zajlik ahogy elkepzeltek, mert ha igen, akkor fantaziatlan vagy. Szoval szerintem ezert volt a konyv learazva: tulsagosan egyszeru elmeletet allit fel a holgyekrol. :P

Betti said...
This comment has been removed by the author.
Betti said...

Naplopónak írtam amit letöröltem, túl álmos vagyok már.
Örülök a lehűlés hírének, jó lenne már kicsit fázni.

Anonymous said...

Hűha! Azt hiszem, Naplopó rájött, milyen borzasztóak is vagyunk, mi nők :D De ez így szép és jó!

márta said...

Kedves Naplopó, azt hiszem, nem is a megfelelő ajándék- vagy meghódításszám a lényeg, hanem hogy mindez a megfelelő személytől származzon a megfelelő nőnek.

encóka said...

mi tagadás, az ajándékokkal, kedvességgel való meghódításom ez egyszerű módja is elnyerte tetszésemet. Naplopó, ennyi tapasztalattal mögötted, mi lenne egyszerű hölgyekre szakosodni? :)