Thursday, July 12, 2007

Ez nem mehet így

tovább. Leültem németezni, itt oldok szép lassan, -hangsúly a "lassan"-on - valami Abschnitt Acht-ot... Közben vagy tizenhétszer megnéztem, nem jött-e új méjl, nem írt-e valaki kommentet, nem írt-e valaki új bejegyzést, nem írt-e valaki új kommentet más új bejegyzéseihez stb. És még csodálkozom, hogy nem haladok a tanulással. Ennek most azonnal véget vetek. Kikapcsolom a számítógépet és nem is gondolok semmire és senkire. Punktum. Mostantól csak a német nyelvnek élek. Megyek a konyhába tanulni, hátha ott nem tereli el semmi a figyelmemet. Bááár, van még egy kis fagyi a hűtőben...De annak is ellenállok. Most nagyon nekidurálódtam. Viszlát!

10 comments:

Anonymous said...

Pedig épp most írtam egy új pósztot:( Ha tudnád, miről maradsz le...
Emi

márta said...

Na jó, még azt, de csak azt, elolvasom, aztán tényleg megyek :)

Józsi said...

Hat, en nem tudom, nektek a zsebetekben csörög valami, ha megjelenik egy uj poszt, komment, de nagyon hamar reagaltok...

Időbeosztás-guru said...

Nekem meg Google Reader is be van allitva, de mire ott megjelenik, hogy van valahol uj poszt, addig altalaban mar van ket-harom komment.

Anonymous said...

Sikerült megint nevetni egy jót! Köszi, fiúk! Emi

Adona said...

jaja, szoval mikor az ember "szunetet" tart vagy epp nincs kedve a munkajahoz, felnezelodik posztkeresoben :D

Anonymous said...

Azért mostmár illene befejezni azt a németet, Márta! Várjuk az új pósztot!
Emi

Anonymous said...

Viel spass beim lernen:))
Marika
(tesztelni akarom menyire tudsz németül)

márta said...

Jaj, annyit kommenteltek, hogy az ember még tanulni sem tud rendesen tőletek ! :)))))) Marika, ha megnézem a szótárat, biztos tudni fogom, mit írtál, mer' olvasni azt tudok :)

Andi said...

Marta, tudom ezt mar nagyon regen irtad, de most eppen en is ugyanebben a helyzetben vagyok... Tanulnom kellene, de egyszeruen lefoglal a blogolvasas, tobbek kozott a tied is, mert nagyon tetszik, na meg a sajat magame is...
Olyan nehez otthagyni a szamitogepet es leulni csak a konyvvel a kezemben a tanulasra koncentralni.