Thursday, March 12, 2009

A minap

takarítottam a ruhásszekrényekben, rendszereztem a ruhákat, ilyesmi...így lett egy nagy kupac kinőtt, foltos, miegymás ruhadarabunk, amit szépen eltettem, majd csak lesz vele valami. Például ma két pólóból lett is egy ilyen kis kézzel varrt rongybaba Enikőnek.



Nagyon nem instant dolgok ezek a kézimunkák...Például már mióta mind horgolom a takarót (naponta max. 3 négyzetre vagyok képes, mert nekem egy négyzet elkészítése fél órába telik, innen-onnan lopom el rá az időt - illetve hát inkább kihasználom a holtidőket, amikor ugysem lenne érdemes másnak nekifogni.) Szóval eddig lett 36 négyzet, és tegnap összehorgoltam őket, hogy lássak már valami eredményt is.



Szóval, lehet, hogy látszólag időpazarlás ilyesmi dolgokat létrehozni - én mégis remélem, hogy a használói, a gyerekek érezni fogják a sok szeretetet, imádságot, amit a fonalakkal, rongydarabokkal együtt belevarrok a dolgokba...vagy mittudomén, nem szándékoztam ennyire fennkölt lenni...

3 comments:

BKata said...

Nagyon szép lesz a takaró, aszem a negyedik helyen van nekem is a szívemszerintazonnalmegcsinálnám-listámon.
Mi most az óvónőknek fogunk kötni takarót tanévvégi ajándéknak, kalákában az anyukák, egyenlőre még a fonalat válogatjuk hozzá:-)

Mike Adina said...

nem baj, ha olykor fennkölt az ember lánya :)

Laszlo said...

Szerintem ha nem is tudatosan, de kiérződik mindenből ha az ember szeretetet és imádságot fektet bele :)