Thursday, March 12, 2009

Igazából

arra gondoltam, jobb lenne, ha nem mutogatnám ezeket a babákat (most készült el a harmadik...) Pontosan tudom, hogy minőségi szempontból sok-sok kívánnivalót hagynak maguk után, tehát olyan kis setesuták, meg aztán nem is a javasolt anyagokból készültek, de ha elmondanám s ha elhinnétek, hogy amúgy nem tudok egy zoknit sem normálisan megvarrni, szóval ahhoz képest...Csak próbálkoztam, de mikor láttam, mennyire örülnek nekik a gyerekek, felbátorodtam mindjárt három összefércelésére. Vannak nekik más babáik is, de ilyen szeretettel egyiket sem fogadták. Elfogultak na.
Szóval ma egy ilyen napom volt, a családom türelemmel tolerálván elvarázsolt állapotomat.



Estére pedig megérkezett hozzám a világ túlsó végéről egy szépségekkel teli kis csomag, ami azóta is állandó mosolygásra késztet. (Köszi, milliószor is! :)

7 comments:

Jade said...

Nagyon kreativ vagy Marta! Igazan kedvesek ezek a kis babak, nem csodalom, hogy odavannak a lanykaid ertuk!

Amugy, csak hogy tudd, a bejegyzeseidet mostanaban mar felolvasom... Ugy meg tudsz nevettetni minket neha! Aztan a minap itt nezegettuk, hogy melyik kislany melyik szulore hasonlit... Szoval nagyon elvezzuk az olvasast, koszi!!!!

ritarozi said...

Pontilyen vagyok én is, mármint a zoknivarrásra gondolok, hehe! Meg arra, ha a gyerekeknek gyártok valamit, én is rögtön szabadkozok, hogy nem tökéletes. ;) Bírom azért én is, ha hagynak nekem ilyen félórákat! Ügyes vagy!

Klári B. said...

Milyen kis aranyos babak. :) Az ovisaim is elveznek, szerintem. :) Ja es moshato, az a jo benne. :)

Betti said...

Hát te nagyon ügyes vagy! :D

penzesbea said...

Jo dolog ez, Marta, belekostolni mindenfele kezugyesseget igenylo dologba...mert hat kezugyesseged az van, az le nem tagadhato! Varrni en CSAK babakat tudok, zoknit nem:)Az a lenyeg, hogy tenyleg probald ki, hasznald ki ezt a veledszuletett ugyesseget, nem mindenki tudja megorvendeztetni a szeretteit kezzel keszitett ajandekokkal! Nem csodalom hogy a szep lanyaid ennyire orultek a mellesleg kivaloan sikerult babaknak! Megszultel meg plusz harom gyereket :);) Csak igy tovabb! ja es a takaro mellesleg gyonyoru szep lett! En most megyek a piacra meg fonalat venni a horgolashoz, nem semmi!

márta said...

Köszönöm nektek a sok bíztatást, szárnyakat kapok tőlük...:)

amilgade said...

:-) Helyesek a babák. Nem csodálom, hogy szeretik a lányok! :-)