Saturday, March 7, 2009

Nemisigaz,



hogy be lennék sózva...;) Igenis egy csomó magot nem vettem meg. Persze, kert az még éppenséggel nincsen, de...mindegy, mert ígyis-úgyis általában nem a logikus gondolkozásomért, óvatos-előrelátó-takarékos lelkületemért kedvelnek, ha kedvelnek az emberek. (Ma azt olvastam, a legjobb vetőföld olyan, hogy van benne homok is, mert az biztosítja a levegőzést és a vízelvezetést, van benne agyag is, mert az megköti a földet, és van benne bőséggel humusz is, mert az biztosítja a termékenységet.)

6 comments:

Babi néni said...

Estikét is vegyél! :o)

Az balkonládában is csodásan illatozik alkonyatkor.

Nálunk magában ezért érdemes kiülni a kertbe. :o)

Anonymous said...

:) No, az én íróasztalom is így néz ki, pedig még tavalyról is maradt egy csomó, mert a buzgalom az ásánál annyira nem erős :D De valahogy a vetőmagokat látva elönt a vásárlási láz... úgy látom, nem vagyok egyedül :)

Az estike nálunk is bejött tavaly ;)

Klári B. said...

:) En is vettem ma, magot, amugy eppen azt neztem, hogy vagy 3 evig ervenyes meg a mag, szoval van idom felhasznalni. :) Szoval, Marta, ha az iden nem is veted el mindet, talan majd jovore bepotolod. Na de ha meg most kasz megfelelo foldet, meg nem keso nekifogni, sot, eppen megfelele.

ritarozi said...

Akkor csatlakozom. Én tegnap este 10-kor! egy vödör agyagos földet kevergettem homokkal a nappaliban, és kis műanyagpoharakba adagoltam. Most várom, hogy palánta legyen a beléjük pottyantott magokból! Az estike nekem tavaly nem kelt ki, na de most! Fellelkesültem. ;)

amilgade said...

:-) Én sem tudok elmenni a vetőmagok előtt, hogy 1-1 csomagot ne tegyek a kosárba. :-)

márta said...

Tipikus női bolondéria...:)