Sunday, March 2, 2008

Új címkét

avatok fel én most itten. A mártacsomagol -t. Mert én ennek most megadom a módját, és minden mozzanatról beszámolok, hogy ne csak én, ti is alig várjátok már, hogy vége legyen. Szóval, már vannak dobozaim. És ma este már nem, de holnap meg is töltök legalább egyet, és ahogy magamat ismerem, az elején még minden dobozra rászánok egy egész napot, és címkézem, meg minden, hogy aztán a végén, mikor már lenn az udvaron fog állni a nagy autó, csak úgy bedobáljam a dolgokat, ahogy sikerül alapon. Írtam már néhány listát különböző cédulákra, de mindet elkevertem, és holnap kezdeni fogok egy új füzetet, és mindet abba írok majd, és azt majd nem fogom elkeverni, mert mindent még én sem veszítek el. Még hátravan, hogy finoman megvittassuk férjemmel, mit vigyünk, és mit nem, de úgyis azt visszük, amit én akarok, mert én fogok csomagolni. És ti minden mozzanatról értesülni fogtok, de bocs, és aki most ásított egyet, az nézzen vissza egy hónap múlva, vagy kettő múlva, én is szeretnék már ott tartani. Azért élvezem ám, csak szeretek ilyen lájtosan panaszkodni, ugye, ha van kinek, miért ne...

5 comments:

Anonymous said...

jó,na,panaszkodj csak...és irogassál szépen listát,meg cimkéket,hogy mi hol is van,melyik dobozban...én meg aztán minden mozdulatodat figyelni fogom;)

Anonymous said...

mi is segítünk neked abban, hogy minden mozzanatát a csomagolásnak-amit leírsz- mi szépen elolvassuk, és drukkolunk neked, hogy semmi ne maradjon ki...Bocs., lehet csak a magam nevében kellene beszéljek:)))
Én csak azt sajnálom, hogy most mikor egy kicsit földrajzilag közelebb kerültem hozzád, tovább mész...Hát ez van...De azért jó csomagolást, csak kellemes izgalmakat!!!Tudom én, hogy egy költözés milyen izgalmakkal jár, de nekem nem volt kellemetlen...Szívesen csomagoltam!

Anonymous said...

Én a múlt nyáron csináltam végig egy ilyen komplett csomagolós költözést és még most sem találok dolgokat. Eleinte én is mindenről listát írtam, nem csak a csomagolásról hanem arról is hogy itt az új lakásban mit hová tettem. Csak az időközben átpakolt dolgokról szóló lajstromot mulasztottam el hozzácsatolni a listához, így a listáimmal nem érek semmit. Egy szó, mint száz a csomagolás is hosszú,fáradtságos folyamat, de a kipakolás és elpakolás is az.

Anonymous said...

én is költöztem már, tudom, mit jelent, de túl lehet élni!:)) amúgy meg sajnálom, hogy otthagyjátok Magyarországot, ilyen aranyos, tehetséges családdal sokkal szegényebb lesz az az ország! de ha menni kell, hát menni kell... Sok örömet az új helyen, legyetek áldás ott is!

Anonymous said...

ja, és a pakolás minden részletére kiváncsi vagyok, mert a mi életünk is ilyen vándorélet, költözések, vándorlások, úgyhogy nem árt tanulnom ezen a téren.:)