Monday, March 17, 2008

Még mindig

itt vagyunk, tehát Pápán, mához egy hétre indulunk a nagy útra, de a cuccok már ott vannak a bérelt lakásunkban, amit én még nem is láttam élőben, de már nagyon szeretek, mert így döntöttem, és kész. A gyerekek holnap vizsgáznak. Kicsit alig van valamink most a lakásunkban, kölcsönkért matracokon alszunk, de elképzeljük, hogy nyaralunk, és így izgalmas végülis. Dobozolni már nem kell, ami jó, mert már annyira untam. És...mikor máskor, Oscar Wilde-ot olvastam a tegnap, nem tudom pontosan mikor, mert annyi mást is csináltam mellette, de egyszerűen muszáj a semmiből is időt szánnom az ilyesmikre, és igen, elismerem, elég érthetetlen egy szokásom ez, de hát mindenki úgy éli túl az ilyen nemszeretem időket, ahogy tudja. Tibi azt mondta, hogy a németországi lakásunk közelében dombok vannak, és a gyerekek szobájából rálátni a vasútra, ahol piros vonatok zakatolnak, és ez szerintem annyira szép lehet.
És, nahát, lesz mosogatógépem...nem tudom, örüljek-e neki vagy sem, mert akkor miről fogok én ezután olyan jó kis nyafogós-mosogatós pósztokat írni?!....

7 comments:

SKata said...

Szia,naaagyon szépen köszönöm a köszöntést,Angyal vagy,hogy ilyenkor is tudsz gondolni másokra,még félig-meddig idegenekre is!!!!!
Húsvét hétfőn akkor "kilövés"?Hú de izgi lesz!Boldog Ünnepet Nektek!!!!

Laszlo said...

Szia, Marta! :)

Orulok, hogy bekoszontel.




Majd a mosogatogepre tehetsz cedulakat, hogy hol keressenek :P

Adona said...

talalsz majd valamilyen mas temat :)

Anonymous said...

orulj a mosogatogepnek. legalabb lesz egy Nagyon jo indokod a bogregyujtesre - mert az koztudott, h a mosogatogepbe nem 3 db cseszet raknak be egyszerre..;))

Gabi said...

Hú Márti, nagyon izgalmas ez az egész és biztos félelmetes is, de látom, hogy derekasa helyt állsz!!

A mosogatógéppel kapcsolatban pedig...szerintem ne legyél szomorú...nem annyira rossz dolog :-)) Talán gondolhatsz arra, hogy igazából kevesebb vizet meg ilyenféle erőforrásokat fogyaszt mintha kézzel mosogatnál...nnna...már jobban is érzed magad, igaz?

csillag said...

akkor majd arról írsz, hogy hogyan tanultad meg használni a mosogatógépet. Meg leírod hogy működik. meg ilyesmik:P

Betti said...

és tegyél fel képeket a kis piros vonatokról :)