Wednesday, March 26, 2008

Sziasztok!!!

Roviden irok, mert itt tenyleg egy vagyonba kerul a netezes kavezoban, de ma szulinapom van, senkise kerdezze, hanyadik, mert nem illik, maradjunk annyiban, hogy prim szamrol van so, jo? :) Na, es ez az ajandekom. Itt vagyunk mar a harmadik napja, nagyon szep a kisvaros, a lakasunk, a lanyok allandoan Thomas gozmozdonyosat jatszanak, mert annyi vonatot latunk az ablakbol. A nemeteknek egy szavat sem ertem, hiaba tanultam, mondjuk, ezzel nincs mit dicsekedjek. Az elvalas otthonrol keserves volt, ez teny. Lehet, hogy majd irok errol egy csopogos postot, mert olyat meg nem irtam, es ezert. Ja, es koszonom a szulinapi udvozletet mindenkinek, mert most nincs idom kulon valaszolni mindenkinek. Nahat, mar le is jar lassan a net idom, pedig annyit tudnek most dumalni. De majd potolom, es nagy BBD-et tartok. Na tschuss! :)

15 comments:

Anonymous said...

Boldog szülinapot! Ma délelőtt éppen azon gondolkoztam, hogy vajon hogy lehet téged köszönteni, de telefonszám nincs, net nincs, szóval passz. Jó, hogy legalább netkávézol :D
Amúgy a 23 primszám :D

Levente

amilgade said...

Boldog szülinapot!!!!!

Anonymous said...

örülök, hogy jól vagytok, és jó hogy írtál! vártam.
Minden jót ezután is.
Erika

Anonymous said...

jah, És nagyon boldog szülinapot, :* :*
E.

csillag said...

:) türelmet a némettanuláshoz

Anonymous said...

Jééé, te is márciusi vagy? Szeretem a márciusiakat :) Ez egy nagyon szép hónap, pláne ha a tavasz is normális időben beköszönt...
Én is kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT meg egy nagy csokor fréziát, mert olyan jó illata van és mert nem terem ám bárkinek a szülinapjára frézia, csak a márciusiaknak :)

encóka said...

Isten éltessen!

azért megjegyzem, nagyon félek tőle, h lassan nem fogom érteni a pósztjaidat, mert németül én csak két mondatot tudok, ebből az egyikkel meg nem dicsekednék... de a csüssz még belefér!

Laszlo said...

Szia, Marta! :)

Orulok, hogy irtal, s hogy minden szep es jo.

Remelem megtaljatok ott a barataitokat s beilleszkedtek minel hamarabb. Biztos nehez lehet az otthoniak nelkul.

Ha Isten eltessen, s meg sok boldog primszamos szulinapot!

Anonymous said...

Hat en is gratulalok a begyujtott primszamhoz;) Isten eltessen!
Es de jo, h irtal onnan is:))
Puszi:)

Anonymous said...

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT !!! Bélus

Anonymous said...

de jóóó, hogy újra jelentkeztél;kívánok minden jót-mihamarabbi beilleszkedést,könnyű német-tanulást és...NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Anonymous said...

Négy napos késéssel kívánok neked szép, emlékezetes évet! Nem fogom elfelejteni a szülinapodat (remélem), mert ekkor van egyik sógoromnak is, meg aztán, én is márciusi vagyok :)

Adona said...

ezer bocsanat, elkestem (csak most olvasom az irasaid, nem voltam netkozelben), de nagyon BOLDOG szulinapot neked Marta! :)

márta said...

Köszönöm mindenkinek, és viszont kívánom minden márciusinak, és nem-márciusinak is. :)

liv said...

Boldog szülinapot-így utólag!