Wednesday, March 12, 2008

Köszönöm a

kommenteket, a régiektől s újaktól is...:) Semmi extra hír, csak a szokásos, ne is beszéljünk róla. Amúgy én most elindultam valami nyomtatványokat beszerezni, csak mit csináljak, ha pont utamba került ez a net-klub? :) Ja, soha jobbkor, de mikor már elegem van a mindenségből, olvasom a Narnia krónikáit, ezeket nem lehet megunni. Hihetetlen, mennyire jól van kitalálva az egész. Annyira tetszett, azt hiszem, a harmadik kötetben van, ahol Shasta megy a ködben, rohan, hogy még időben elérje a célját, és végig érzi, hogy valaki ott van mellette, és az elején fél tőle, aztán megszokja, és csak utólag jön rá, hogy Aslan volt az, s még utóbb jön rá arra, hogy azért ment a bal felén, mert ott húzódott végig egy nagy szakadék. Vannak ilyen dolgok, amire csak utólag jövünk rá, hogy mi miért volt. Na jól van, akkor viszlát, aztán aki még nem olvasta, az feltétlenül olvassa el ezeket a könyveket (csak 7 kötetből áll!:), és most megyek, és jól megkeresem, hol is kell olyan izé-orvosipapír-nyomtatványt beszerezni.

3 comments:

SKata said...

Sziaaaaaaaaaaa!!!!!!Még ilyet:)!Méééég,ILYET:)))))))))))))))!Az a szerencsénk,hogy rengeteg netkávézó,stb. bújik meg szinte minden utcasarkon:)!

csillag said...

jó, hogy hírt adtál magadról. AZtán kívánok neked(nektek) sok türelmet, erőt a költözéshez. A Virágvasárnapot már németföldön töltitek,nem?

Anonymous said...

Milyen kellemes meglepetés!!!azt hittem már csak némethonból írsz:)