Sunday, August 26, 2007

Beszámolóféle 2.






A napjaink hasonlóan teltek, elmondom, hogyan. Reggel általában arra ébredtünk, hogy Enikő odabújt közénk. Innen tudtuk, hogy már olyan kilenc óra lehet, hasunkra sütött a nap, ideje felkelni, elvégre nem aludni mentünk oda. A reggeli teendők, reggelizés, ilyesmi eltartott kb. 11 óráig, amikor is felpakolva elindultunk le a partra. Egy nagyon meredek utcán kellett lemenni, utána következett 133 db lépcső, -ezt akkor számoltam meg, mikor egyszer felfelé jöttünk, - és már ott is voltunk a parton. A következő dolgokat cipeltük állandóan magunkkal: egy csomó felfújt karuszó és úszógumi, napernyők, gyékények, törülközők, napolajak, innivaló, ennivaló, olvasnivaló, homokozókészlet. Naponta kétszer cihelődtünk le és fel fürdőzni, illetve egyszer este sétálni. T.vel olyasmit sikerült csinálnunk, amit eddig soha: női teszteket oldottunk meg, és kiderült, hogy én vagyok az, aki tépve bontja fel a leveleit és bedöfi a dinnyébe a kést, és úgy faricskálja tovább, ahogy sikerül, és Ő az, aki például ollóval vágja le a levelek szélét és rendesen vágja fel a dinnyét is. Jó tudni. A gyerekek nagyon élvezték a tengert, lubickoltak, mint a kiskacsák, és minden vágyuk az volt, hogy szuvenírként vegyünk nekik egy-egy olyan nyúlós, világítós gumiszörnyeteget ( szülők tudják, miről beszélek) ami pattog és állítólag nagyon cuki. Hát megvettük nekik, hadd legyenek boldogok, de ne mondjátok meg Encinek, hogy az övé azért nem világít már, mert véletlenül ráléptem. Na, hát ez nyaralásunk története, ezt átélni kell :) Bátorítalak, hogy kattintsatok rá az első képre, hogy lássátok, milyen "szívesen" álltak oda a gyerekek velem fotózkodni :)

10 comments:

csillag said...

=)) milyen "mutrákat" vágtak a lányok, hihi

Anonymous said...

nahát a tied is tudnak morcoskodni:)nem csak az enyémek,jó tudat:))...gyönyörüek a képek,es te pedig mint egyre fiatalodsz!

Anonymous said...

ja,...és a vörös borrol még nem irtál semmit:))

Anonymous said...

gyonyoru helyek... talan egyszer mi is megnezzuk.

Anonymous said...

Dülök össze a nevetéstől az első képen :)) Az utolsóval viszont már nem ez a helyzet, úgy látszik, szülői felügyelet nélkül kellemesebb ott lenni a képen.

Betti said...

Gyönyörű helyeken jártatok.
Ezek a lányok! :))

márta said...

Józsi, én is mindig felvidulok, ha csak rágondolok erre a képre :)
Marika, a borról azért nem írtam semmit, mert megittuk. Na, nem az összeset...:)

Adona said...

jok a kepek, szep helyeketn jartatok! :)

Anonymous said...

Nahát, milyen jó dolgotok volt! De azért már épp ideje volt hazajönni:)nagyon jól néztek ki minden képen, jópofák a lányok!

liv said...

Jajj! Dejódejódejóóó! :D