Thursday, August 30, 2007

Vészesen fogy

a hűtőből a házicsoki... Vajon miért nem a bablevesem fogy vészesen? !

5 comments:

Anonymous said...

ezt kérdem én is sokszor ,ha megnyugtat nállam is igy van ez:)nállam is eltünik acsoki.Christian miest kinyitja a szemét azt kér)

Gabi said...

Én nagyon ennék abból a bablevesből!!

liv said...

Jaj, mi az a házicsoki? Lehetne nekem is , nyam-nyam???!
(A bableves is jó lesz...Ha van benne csipetke.)

márta said...

Hát a házicsoki az olyan, amit már évek óta nem készítettem, de most rámjött, íme a recept:
Hozzávalók: fél kiló cukor, fél kiló tejpor, 3 evőkanál kakaó, 1 cs. vanilincukor, 1 deci víz, 250 g margarin. A deci vízet, cukrot, vanilint összefőzzük, míg üveges nem lesz. A tejport, kakaót összekeverjük, aztán a tűzről levéve hozzáadjuk a cukros vízet és a margarint. Jól összekavarjuk az egészet. Enyhén kivajazott tepsibe öntjük, s hagyjuk megszilárdulni. Hát ez a házicsoki, aztán lehet kis darabokra vágni. Elég kéne legyen vagy egy évig, de emi megettük egy nap alatt :) Na, hát ez nem diétás kaja, de olyan finom...

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!