Tuesday, August 28, 2007

Mint már annyiszor,

most sincs semmi konkrét, tanulságos mondanivalóm. Egyszerűen örülök, hogy élek. De nem olyan hangsúllyal mondom, hanem úgy ténylegesen és mélységesen örülök, mert annyira nyamvadtul vagyok, nem is értem, hogy fázhattam meg ebben a kánikulában, de nekem sikerült. Szóval, ma túlélek. Várom haza T.-t, hogy írjon má' fel nekem valami gyógyszert. A gyerekek meg olyanok, szerencsére, hogy nekik ugyanolyan igényeik vannak, mint mikor fitt és erős vagyok. Szegények, csak most kaptak ebédet, mert csak most készült el. Nem is tudom, publisoljam-e egyáltalán ezt. Még eldöntöm. Ha olvassátok, akkor már eldöntöttem. Ha nem, akkor is. S eszembe jutott, hogy már nagyon illene bevásárolni a hétfői iskola + óvodakezdésre. Nemcsak illene, hanem kellene is. Nem akarja valaki megcsinálni helyettem?

11 comments:

Betti said...

De jó, hogy írtál. Már épp akartam kérdezni, mi van veled. Gyógyulást! Nyáron megfázni - ez müvészet, télen könnyü :)).
Ha nem akarsz benevezni a tökéletes anyukák klubjába, nagyon jó a késői ebéd(jobb későn, mint soha), biztos finom is volt. Nem ezen múlik a boldogság. :)

Anonymous said...

Gyógyulást!!A késöi ebéd semmi probléma,nem hiszem hogy a lányok probémáztak volna ebböl...és azt szokták mondani az igazi ember nyáron fázik meg:))

Anonymous said...

De sajnálom, hogy nem laktok Pécsen, vagy én Pápán... Olyan szívesen segítenék...
Gyógyulj meg minél hamarabb!

márta said...

Köszi! :) Annyira jólesik ilyenkor az embernek a kedvesség...

Anonymous said...

Én is jobbulást kívánok, és meglátod, holnap nem lesz már semmi bajod, a vásárlásokkal, üzletbejárásokkal az ember lánya általában helyrejön:)))

Adona said...

gyogyulj meg hamar! :)

Anonymous said...

Én is meg vagyok fázva, ne búsulj..méghozzá 3 hete:-))
Márti, gyere már hozzám is a blogra:-)))

Anonymous said...

Ja, bocsika, Lea voltam:-))

márta said...

Lea, én mennék már nagyon, de valamiért én hiába jelöllek be, nem működik, úgyhogy kérlek, jelölj be te barátnak, aztán akkor megyek. :)

Anonymous said...

Na en bejeloltelek, de ugy latszik, igy sem muxik:(:( Nemtom, de az az erzesem, h az istenek ellenunk szovetkeznek....:P
[Lea]

márta said...

Nahát Lea, így jártunk. Azta. Idegesít, de nincs mit csináljak. Kösz, hogy szóltál. Valami nálam nem stimmel, mert én bárkit jelölök be, senki sem veszi észre, és már azt hittem, hogy mindenki utál, de ezek szerint nem, hanem egyszerűen nem veszik észre. De mondjuk, eddig, ha más bejelölt, az legalább működött. Na, ez van. Jaj, de bosszant...