Tuesday, December 2, 2008

Ma délután


ezeket a mézeskalácsokat díszítettem ilyen szép kis ákombákomosra. Leendő ajándékok ismerősöknek, szomszédoknak...A gyerekek is pacsmagoltak, nátürlih, de azt már nem tudom megmutatni, mert el is fogyasztották a remekműveket.

12 comments:

BKata said...

Jaj, de szépek! Nagyon ügyes vagy!!! És milyen előrelátó! Legalábbis hozzám képest:-)

idrah said...

Hát ezek egyszerűen gyönyörűek!!!!!!!!!!!! :-o :-)

Anonymous said...

Nagyon ügyes vagy, hogy ezeket elkövetted :) Én két éven át próbálkoztam, de mindig ehetetlenül kemény lett ( hiába mondták, hogy később megpuhul, az enyém nem ezt tette), végül a kukában landolt a drága alapanyaggal együtt :)

márta said...

Kedves Mobi, akkor elküldöm majd neked az én receptemet...Adj még magadnak egy esélyt, mert szerintem ezt nem lehet elrontani. :)

Anonymous said...

nagyon ügyes vagy!Én is kérem a receptet!:)

Renáta baba said...

Elküldenéd nekem is a receptet? Még soha nem készítettem és most mindenképp akarok!!!Minnél hamarabb neki akarok fogni!!Köszi előre is!!

Both Erika said...

én is kérek receptet, nekem van ugyan egyféle, de a tiedet is kipróbálom, ha hamar puhul.
és képzeld, mikor Józsi meglátta a blogodon a képet, azt mondta: mi is kaptunk Mártától ilyet egyik karácsonykor, emlékszel?
még hogy a férfiak nem figyelnek oda mindene... :)

Klári B. said...

:) nekem is tetszenek. Mivel díszítetted? zacskó sarkával vagy mással? Én is kipróbálom a receptet, valószínű még a hétvégén :)

márta said...

Igen, zacskó sarkán vágtam nagyon pici lyukat.

Klári B. said...

diszites utan kell hagyni magatol megszaradni vagy be kell tenni meg a sutobe a melegbe? Meg disziteni nem diszitettem mezeskalacsot, es holnap akarok sutni, es aztan talan szombaton este disziteni. Ja es mivel lyukasztottad?

márta said...

Nem kell betenni a sütőbe, megszárad magától. A lyukakat ilyen filctollttetővel csináltam, de lehet szívószállal is, vagy amit találsz otthon.

Klári B. said...

koszike :)