Monday, December 22, 2008

Nos, azt

hittem, hogy elveszítettem a jó kis püspökkenyérreceptemet, amit csak karácsonykor szoktam megsütni. Mert a püspökkenyér meg a mézeskalács csak ilyenkor az igazi. Mivel emlékeztem, hogy körülbelül hol találtam rá egy éve a neten, hát megkerestem megint nagy nehezen és bemásoltam a receptesfüzetembe, amiben van vagy tizenvalahány recept összesen megörökítve. Tegnap este meg is sütöttem, finom lett meg minden, és ma este, ahogy nézegetem a recepteket, hát látom, hogy pontosan háromszor van dokumentálva ugyanaz a püspökkenyérrecept, tehát ezek szerint már a múlt karácsonykor is kétszer gondoltam úgy, hogy elveszítettem, és akkor az ideivel együtt most már háromszor lett leírva...és kérlek szépen, valaki emlékeztessen jövőre, hogy püspökkenyérrecept 3X a kék füzetben, mert különben még képes leszek negyedjére is bekörmölni...

5 comments:

Szentpyr said...

:)))! mi ma sütöttük a diákkenyeret, bár egy kevésbé macerás recept készült;)!

Tücike said...

bejegyeztelek az outlook task managerjebe: Marta karacsonyi puspokkenyerreceptje be van jegyezve a kek fuzetbe. Jo lesz? majd jovore ilenor jelezni fog nekem. (csak ne csereljek munkahelyet addig)

márta said...

Jó lesz, köszi! :)

Babi néni said...

:o)

Valami különleges recept? Miért nem írod ki a blogodba, akkor nem felejted el és jövőre megtalálod itt. :o)

Ma én se találtam a mályvacukor leírt receptjét és esküszöm, hogy a laptopból főztem meg. :o)

Józsi said...

Hát, legalább becímkézhetted volna "püspökkenyér"-nek ezt a bejegyzést...
Tücike: ha a GoogleCalendar-t használnád a Kitekintő helyett, akkor nem kellene fejed fájjon esetleges munkhelycsere miatt.