Thursday, March 1, 2007

Még egy lista

  Most a gyengeségeimről, jobban mondva a gyengéimről fogok listát írni. Ha van még lista-ötletetek, ki vele, mert most lista-író kedvemben vagyok:)
  1. Minden áldott reggel megiszok egy csésze finom, illatos, forró kávét.
  2. Minden szerdán megveszem a Nők Lapját.
  3. Muszáj bemennem a szemben lévő Second Hand üzletbe, ha új árujuk érkezik. Ma is vettem magamnak egy barna, egy kék és egy piros mintás szoknyát. Illetve akkor is betérek, ha depis hangulatban vagyok.
  4. Ha elmegyek a sétáló utcán levő könyvesbolt előtt, ahol törzsvásárló is vagyok, be KELL mennem. És ha véletlenül pénz is van nálam, annak annyi. De legalább minden januárban levásárolhatom az előző év vásárlásainak 12 %-át. Idén ez az összeg 3200 Ft volt.
 5. Szeretek vezetni, különösen az én autómat. De ezt csak azóta, mióta nem fulladok le vele minden kanyarban. Napi egy-két lefulladás még belefér.
 6. Odavagyok a Ligrettóért, de nincs kivel játszanom. Próbáltuk Tibivel kettesben, de unalmas volt.
 7. Szeretem a McDonalds kaját. De nagyon.
 Most nem jut eszembe más, illetve igen, de az vagy nem publikus, vagy túlontúl komoly ahhoz a komolytalan hanvételhez, amivel a lista többi eleme készült.
 Rólam sokan azt hiszik, hogy én abszolút komoly, türelmes, bölcs és megbízható vagyok. A blogom többek között azt a célt szolgálja, hogy ezt a tévhitet szétoszlassa.

No comments: