Wednesday, March 14, 2007

Murphy megint bejött


   Szombaton bekötik az öcsém fejét. Szóval megházasodik, illetve megfeleségesedik. Úgy volt, hogy ma délután indulunk haza, hogy egy kicsit hamarabb ott legyünk, "segíteni" ugyebár,  bár én ilyenkor a gyerkőceimre szoktam vigyázni inkább, hogy ne legyünk nagyon láb alatt. Szerintem ez a legnagyobb segítség.
  Na, de mi szokott történni kisgyerekes családokban, ha indulni kell valahova? Hát minimum, hogy belázasodik valaki. Most éppen Enikő.  Úgyhogy áttettük holnapra az indulási időpontot, de ez még nem garantált.
  Azért készülgetek, csomagolok, kisbeteget ápolgatok, és remélem, hogy találkozunk a lagziban.
  A kép jónéhány évvel ezelőtt készült Zsoltról, de ha tudta volna, milyen kedves, szép és aranyos felesége lesz, azt hiszem, még jobban örült volna :)

2 comments:

Betti said...

Gyogyulast a kis betegnek s erezzetek jol magatokat. Varom majd a beszamolokat s egy kis kostolot a sutibol(ezt Jozsitol, ugyanis Csengevel ketten most itthon maradunk :(

Időbeosztás-guru said...

Szóval most már ezután nektek a Zilahra menés is hazamenés lesz? Az nem rossz :)
Különben már előre örülök a találkozásnak. És Zsolt tényleg egy szerencsés srác. Majd rá kell venni, hogy irjon blogot. Én felajánlom neki a zsolt.szekrenyes.ro domaint, ha még egyáltalán érdekelni fogja a .ro Ildikora meg vár egy ildiko.szekrenyes.ro Sajnálom, a .hu-t nem tudtam lefoglalni, de azt hiszem, még nem késő...
Fraktál, the naplopó