Tuesday, November 4, 2008

Eleget téve

a kiPCzési játék örömteli kötelezettségének akkor én most megemlítem: Amilgade-t, Kötéltáncos-t, Idrah-t, Kanyát és Szentpyr-t, és remélem, hogy nem felejtettem ki senkit. Köszi, hogy gondoltatok rám. Amúgy fogalmam nincs, mit írjak magamról, egyrészt azért, mert szerintem már mindent leírtam, amit lehetett,(emlékeztek még a 100-a listámra? :), másrészt meg addig is változhatok, míg leírok valamit és akkor már nem lesz érvényes a dolog...harmadrészt meg, inkább másról olvasnék most, mint magamról.

...közben eltelt egy jó idő, mert vettem ma egy német karácsonyi dalos karaoke dvd-t, és énekeltünk egy csomót Sárával, és ennek köszönhetően teljesen elment a (nemlétező ének)hangom, mert túl magasra állították be a hangszerelést, és hát én legalábbis inkább cincogtam, mint énekeltem, de cincognia is kell valakinek.

Szóval, még mindig nem tudom, mit is írjak magamról, de azt hiszem, amiket írok, azok eléggé jellemeznek, így hát nem is gondolkozom tovább. Közben meg kezdek kíváncsi lenni, hogy ki is lesz az amerikai elnök.

4 comments:

BKata said...

És máris nagyon jókat írtál magadról:-) Elegáns megoldás,mondhatom!

Anonymous said...

Nem igaz, hogy aki tud százat az nem tud százhetet, még ilyet.Egyébként hol az a száz, most kedvet csináltál hozzá, bár már kiolvastalak elejétől mostanáig, én feledékeny vagyok úgyhogy biztos találnék benne valami újat magamnak.
A cimkék között nem találom, de lehet, hogy csak vaksi is vagyok...
A.

márta said...

Belinkeltem a bejegyzésbe...akkor még nem címkéztem, mert amúgy a boloncság-hoz passzolna.:)

Anonymous said...

Köszönöm :) el is olvastam újra, nagyon jó :)
A.