Tuesday, July 29, 2008

Olvasgatom

a Nők Lapja múlt hetekben megjelent példányait...na, és van benne egy ilyen kategorizálós teszt, hogy most akkor milyenek vagyunk: szangvinikusak, kolerikusak, melankolikusak vagy flegmatikusak. Én alapvetően az utóbbi lennék, de ami hihetetlen, az összes többi kategóriából is "kimazsoláztam" magamnak a kevésbé előnyös tulajdonságokat : szóval akkor én egy szétszórt, meggondolatlan, önfejű, borúlátó és sértődékeny flegmatika vagyok, ez utóbbi kategóriában is különös hangsúlyt helyezve a kényelmes, lassú és határozatlan jelzőkre. Na szép.

12 comments:

Rena said...

Nekem mindig minden ilyen jellegű teszten kimagaslóan a szangvinikus jön ki annak összes jó és hát igen, rossz tulajdonságával együtt, mint pl. ilyenek, hogy: más szavába belevág, kiszámíthatatlan, felületes, elvárja hogy mindenki tolerálja és elfogadja viselkedését stb.

Rena said...

Amit meg rólad állít az a bizonyos teszt biztos nem igaz, ugye?

márta said...

Biztos nem. :) Mert a flegmatikusra jellemző csendes, békés, kiegyensúlyozottság is tulajdonképpen passzol, kivéve bizonyos eseteket, amelyeket nem szeretnék most itt elmondani, mert a gyermekeink úgyis elmesélték már az összes vendégünknek. :)

Adona said...

nézz fel hozzám, vár valami :D

Laszlo said...

Na, s nekünk nem akarsz elmesélni semmit a kedves gyerekeid meséiből? :P

Anonymous said...

Nagyon szimpatikus vagy a tulajdonságaid alapján :)

Anonymous said...

rólam a teztek vakbélgyuladásos melankólikust köptek ki régen. :-|

Lehet újra kellene csináln tesztet. van link ? :D

márta said...

Oszkár: Nem. El kell gyere vendégségbe, s akkor talán megtudsz ezt-azt...:)
Gira: :)))))
Tüci: én is melankólikusnak jöttem ki régebben, de már egy jó ideje "váltottam", és boldogabb is vagyok így, azt hiszem. Nem tudok linkről, ezt egy, a sógornőm ( aki a te sógornőd testvére :) által hozott régi újságból olvastam...

Laszlo said...

Mi?! A te sógornőd az ő sógornőjének a testvére?!

Hát ezek a bonyolult családi szálak...

Laszlo said...

És jó, akkor veszem ezt meghívásnak.
Mi is a címetek? :P

márta said...

Veheted nyugodtan meghívásnak. De a címet csak akkor mondom meg, miután a gyerekeket betanítottam, hogy mit szabad és mit nem elmondani Oszkár bácsinak...:)

Laszlo said...

:))

Szóval nem tudhatok meg semmit... szomorú az élet... :P