Sunday, July 27, 2008

Tegnap






elmentünk Zsolttal és Ildikóval egy normális, hosszú túrára. Szép volt, jó volt, és már megint örexem, mert már megint majd' leszakadt a lábam. A táj viszont csodás, és a társaság is kellemes volt. :) Na, és ez egy körtúra volt egy tó körül, és már az elején, mikor leültünk pihenni egy padra, hát ők jól ottfelejtették a fényképezőgépüket. Kb. egy km után vették észre, és bár Tibi visszament a padig, már seholsem volt a gép. Ejnyéztünk egy kicsit, meg sajnálkoztunk, de hát mit volt mit csinálni, mentünk tovább. Mikor estefele visszaértünk a parkolóba, ahol az autónkat hagytuk, mi volt a szélvédőhöz támasztva? Hát a fényképezőgép + egy levél. Valaki megtalálta a gépet, és mivel véletlenül benne volt egy magyarországi számla is ( ez is bizonyítja, hogy nincsenek véletlenek...:), kikövetkeztette, hogy milyen nemzetiségű a gép gazdája, majd a parkolóban megkereste az egyetlen magyar rendszámú autót, ami a miénk volt, mivel "véletlenül" még nem cseréltük át a számot ittenire. A levél úgy kezdődik, hogy "Kedves magyarországi vendégeink!" és úgy végződik, hogy "Éljen a magyar-német barátság!"...:) Hát ilyenek vannak itt errefelé.

10 comments:

Anonymous said...

ez kedves történet:)

Laszlo said...

Jaj, hát ez szuper! :)

És gyönyörű helyeken voltatok!

Budai Evódia said...

ez igen!

Anonymous said...

:)ez igen!
olyan szép tájakon jártatok!

csillag said...

nahát!!

Anonymous said...

Hogy mik vannak!:)

Rena said...

Az ilyen történetektől meghatódok, de komolyan...

idrah said...

Hasonló esetben nekünk is volt részünk egy túra alkalmával itt No-ban, és a fotóstáska egy fára felakasztva várt bennünket...

SKata said...

Aztaaaa,még ilyet....micsoda szerencse!Ha itthon hagyták volna el,a séta végeztére már kb. a 8.tulajdonosánál lett volna a gép:).Vagy inkább :(?

Andi said...

szivmelengeto tortenet :-)